Over Het fiscaal regime van auteursrechten: de situatie vandaag

Het fiscaal regime van auteursrechten: de situatie vandaag

Auteursrechten_MeetUp_Placeholder_1056x320

De regering keurde einde 2022 de hervorming van het fiscale regime voor auteursrechten zoals voorgesteld door de Minister van Financiën Vincent Van Peteghem goed. De nieuwe wettekst voorziet een uitdoofscenario voor de huidige rulings en een beperking van de toepassing van dit fiscaal gunstregime. 

Volgens de wettekst is het perfect mogelijk om het fiscaal regime in onze digitale creatieve sector nog toe te passen, maar toch weigert de administratie rulings af te sluiten. 

Vandaag staan we als digitale ondernemers voor de keuze om al dan niet het regime verder toe te passen.

In dit webinar - exclusief voor FeWeb-leden - analyseert Bart Van den Brande van Sirius Legal de juridische situatie vandaag en de risico's die je als onderneming loopt. Daarnaast wisselen we onderling uit wie er al dan niet het regime verder gaat toepassen en voor welke beroepen. FeWeb deelt ook de interactie die het heeft gehad met andere beroepsorganisaties.

Deze online webinar heeft plaats op maandag 18 december 13 tot 14u via Zoom.

>> Schrijf je gratis in als FeWeb-lid!

Over de spreker

Bart Van den Brande - SiriusLegalBart Van den Brande is lid van de Nederlandstalige Orde van advocaten aan de Balie van Brussel sinds 2001. Bart heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in media- en reclamerecht, marktpraktijken en consumentenbescherming, intellectueel eigendomsrecht, internet en e-commerce, privacy- en databescherming, IT, software ontwikkeling en de kansspelenwetgeving. Bart werd sedert 2013 jaarlijks omwille van zijn expertise in media en entertainment recht door het internationale vaktijdschrift Global Law Experts als enige Belgische advocaat aangeduid als aanbevolen specialist in media & entertainment law.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Opgelet: deze webinar is ENKEL voor FeWeb-leden.

Wist je dat je al vanaf € 100 lid kan worden van FeWeb?

Als lid neem je gratis deel aan deze MeetUp en geniet je van alle ledenvoordelen.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten