Over FeWeb Session Validated Websites

FeWeb Session Validated Websites

Nog dit jaar lanceert het Centre for Cyber Security Belgium (CCB) een SafeOnWeb@Work portal én browserextensie die aangeeft of een website veilig is. Deze extensie checkt op 8 criteria of een website te vertrouwen is en geeft instant een score die in de groene, oranje of rode zone zit.

Als digitale professional en agency wil je vooral dat jouw websites de groene score behalen!

Samen met het CCB organiseert FeWeb een speciale online sessie exclusief voor FeWeb-leden om de SafeOnWeb@Work portal en browserextensie te testen en feedback te geven. Zowel de bruikbaarheid als het gebruiksgemak van deze tools leggen we aan jou voor. Zo kunnen bugs, verbeterpunten en blokkades opgespoord worden.  

Tijdens deze sessie kan je eveneens je identiteit koppelen aan je website (als je de officiële vertegenwoordiger bent van je bedrijf). Alle andere tests zijn toegankelijk voor iedereen. 

Praktische informatie

  • Deze online sessie heeft plaats op donderdag 21 september van 14u tot 15u30. Je ontvangt de link naar de online meeting.
  • Wil je wel testen maar ben je verhinderd op 21/9, dan ontvang je alle info om de tests uit te voeren en je feedback daarna door te geven
  • De browserextensie zal eerst worden getest op Google Chrome
  • Een verbinding met eID/ItsMe zal ook worden getest, houd hiervoor je ItsMe-app of ID-kaart en eReader bij de hand.

Goed om weten:

FeWeb lanceert binnenkort de Cyber Security Focus Group. Deze groep brengt leden samen om onderling kennis en ervaring uit te wisselen en klanten te sensibiliseren, informeren en op te leiden.

Wil je extra info over deze Focus Group? 
Contacteer Patrick van FeWeb!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ik kan niet deelnemen maar wil de info Gratis

Exclusief voor FeWeb-leden

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten