Over MeetUp: Hoe loods je je bedrijf door onzekere tijden?

MeetUp: Hoe loods je je bedrijf door onzekere tijden?

Online MeetUp van 16 maart 2023 van 13 tot 14u via Zoom

“Elk nadeel heb zijn voordeel”

Na de coronacrisis zorgen externe factoren zoals de oorlog in Oekraïne, de inflatie, de loonsverhogingen en de belastinghervormingen voor onzekerheid. En dat heeft een weerslag op onze business, bijvoorbeeld door uitstel of afstel van projecten.

Zeker nu wil je je inkomsten op peil houden en gaten in je planning vermijden. Daar kan je zelf iets aan doen door deze crisissituatie in je voordeel te gebruiken. De wereldberoemde uitspraak van voetbalcoach Johan Cruyff "elk nadeel heb zijn voordeel" kan je dan ook perfect toepassen.

Aan welke knoppen je moet draaien om je kosten te drukken en je inkomsten te maximaliseren?

ivar gribnau siteeVanuit zijn ervaring als manager van Nederlandse start-ups en scale-ups in de telecom en tech sector weet IVAR GRIBNAU VAN SITEE - het all-in-one platform voor de digitale kmo - hoe je je als digitaal bedrijf moet positioneren, of je nu een éénpersoonsbedrijf of een kmo bent.

En vooral hoe je je als digitale speler onmisbaar voor je klanten moet worden in deze uitdagende tijden.

Cruciaal in onzekere tijden is het monitoren en beheren van je cash flow

Pieterjan Van DamWelke methodes kan je toepassen en hoe pak je dit concreet aan? PIETERJAN VAN DAM VAN MONITR ontwikkelde een applicatie op maat van agencies die je hiermee kan helpen.

Als deelnemer aan deze MeetUp van donderdag 16 maart van 13u tot 14u krijg je ook een gratis Excel template om je cash flow in kaart te brengen en te beheren.

Deelnemen

Je deelname is gratis. De presentaties zijn in het Nederlands.

Past het je niet op dat moment?
Geen probleem! Schrijf je in als deelnemer en ontvang de link van de opname na de MeetUp. 

Over de sprekers

Ivar Gribnau is de CEO van Sitee.io. Ivar heeft bijna 25 jaar ervaring in diverse commerciële management rollen in binnen- en buitenland. Eerder was hij onder andere betrokken bij het lanceren en bouwen van easyJet in diverse Europese landen. Lanceerde verschillende nieuwe ondernemingen, waaronder een keten van ’s werelds grootste internetcafés, easyEverything, Nederlands eerste – op abonnementen gebaseerde – online filmverhuurservice en was betrokken bij start-ups als billmonitor.com en doflip.me. Tussendoor bekleedde Gribnau nog verschillende marketing en management functies bij UPC, Fox Sports, VodafoneZiggo en Powerpeers/Vattenfall.ent.

Pieterjan Van Dam is co-founder en CEO van Monitr, de applicatie om je cash flow te beheren. Hij leerde de knepen van het vak bij Deloitte, eerst als auditor en later als consultant business modelling en M&A transactions. Vooraleer Monitr op te starten, bekleedde Pieterjan de functie van VP Finance bij Inventive Designers en CFO van Poppy Mobility. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Wist je dat je al vanaf € 100 lid kan worden van FeWeb?

Als lid neem je gratis deel aan alle MeetUps en geniet je van alle ledenvoordelen.

Deel met anderen

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten