Over Content Creators Platform Welkomsessie

Content Creators Platform Welkomsessie

Event Cover Photo 2190x868 (4)

Na een controle door de Economische Inspectie van de FOD Economie werden 17 influencers op straffe van boete verplicht om hun thuisadres in hun bio op social media te vermelden. Een verplichting voor alle influencers (en ondernemers) die reclame maken voor producten of diensten. 

Als federatie voor digitale professionals & agencies, zocht FeWeb samen met Staatssecretaris De Bleeker naar een oplossing. Influencers het FeWeb-adres mogen gebruiken in plaats van hun thuisadres, weliswaar onder voorwaarden. Zo moet FeWeb als business center erkend worden door de FOD Economie (deze aanvraag is goedgekeurd) en moet er een contract tussen FeWeb en de influencer gesloten worden.

Omdat er nog regelgeving aankomt naast de content creators guidelines die op Vlaams en federaal niveau gelden en nu deze verplichting over het vermelden van het adres, start FeWeb het Content Creators Platform op. Dit platform verdedigt de belangen van de influencers en de content creators, organiseert meetings en events die influencers samenbrengt en biedt concrete ledenvoordelen aan. 

  • Wat is het Content Creators Platform?
  • Wat doet het Content Creators Platform voor jou?
  • Hoe plaats ik mijn adres bij het Content Creators Platform?

In deze online meeting op dinsdagmiddag 20 december om 13u via Zoom stellen we het platform voor en luisteren we naar jou.

Schrijf je hier gratis in!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Wist je dat je al vanaf € 75 lid kan worden van FeWeb?

Als lid neem je gratis deel aan deze MeetUp en geniet je van alle ledenvoordelen.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten