Over Content & Consumer

Content & Consumer

Ben jij influencer, marketing professioinal of gebeten door sociale media, content creation en influencer marketing? Denk je wel eens na over de uitdagingen voor influencers, de nieuwste ontwikkelingen en heb jij misschien wel een good practice om te delen? Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan de allereerste editie van ‘Content & Consument’, een congres over influencer marketing en de consument. 

Met de organisatie van ‘Content & Consument’ wil Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker de sector bij elkaar zetten om uitdagingen samen aan te pakken. Op 17 oktober bespreken we een hele namiddag lang de kracht van sociale media, de impact op de consument en de regelgeving van toepassing op content creators. We kijken naar de moeilijkheden maar ook naar oplossingen. 

Wat mag je verwachten? 

Een boeiende namiddag met antwoorden op jouw vragen. Welke regels zijn van toepassing op commerciële communicatie? Wat moet ik vermelden in mijn beschrijving? Waar kan ik alle info vinden? Hoe kan ik zelf inspraak hebben? … Deze en vele andere praktische vragen kom je te weten in een interactieve sessie, een panelgesprek met content creators, een keynote over de laatste trends en zoveel meer. 

Hou alvast onze website in de gaten voor het definitieve programma! 

Praktisch

Het congres zal doorgaan op: 

·        maandag 17 oktober van 13u-17u in 

·        Brussel (Kruidtuinlaan 50 – 1000 Brussel). 

Inschrijven kan via deze link  https://evadebleeker.be/nl/content-consument

Prijzen

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten