Over FeWeb eXperience Lab: West-Vlaanderen

FeWeb eXperience Lab: West-Vlaanderen

UPDATE: omwille van het corona-virus zal deze kick-off in 2 gesplitst worden en online doorgaan: 

  • een online sessie op dinsdag 13/10 om 17u om even kennis te maken en het eXperience Lab West-Vlaanderen toe te lichten. 
  • een sessie op dinsdag 17/11 om 17u over de groeipijnen van een agency met Thomas Joos (Hypernova). Waarschijnlijk online tenzij corona toelaat om fysisch samen te komen. 

____________

Hoe goed ken je je collega-bedrijfsleiders uit de digitale sector? Ervaren andere bedrijfsleiders gelijkaardige uitdagingen? Welke groeipîjnen ervaren zij en hoe pakken zij het aan?  

De praktijk leert dat samenwerken loont.

Dat kan via het netwerken, maar met de FeWeb eXperience Labs willen we een stap verder gaan. We willen digitale bedrijfsleiders een platform wil bieden om :

  • elkaar en elkaars activiteiten beter te leren kennen
  • kennis en ervaring uit te wisselen
  • samen te werken aan oplossingen voor gemeenschappelijke uitdagingen
  • samenwerking tussen bedrijven te stimuleren

Want onze digitale sector behelst een breed scala aan bedrijfsactiviteiten die meestal complementair zijn en waar er vandaag een enorme groei-opportuniteit is. Met de eXperience Labs willen we het FeWeb-netwerk benutten om jouw groei te stimuleren.

Concept

Via regelmatige meetings, bij voorkeur telkens bij één van de leden, behandelen we die topics die gericht zijn om elkaars activiteiten beter te leren kennen, kennis en ervaring uit te wisselen mbt innovatie, samenwerking en oplossingen te stimuleren,… en dit telkens met een aangepast concept.

Typisch aan de FeWeb eXperience Labs is dat de deelnemers bepalen welke topics aangekaart moeten worden en welke output gegenereerd moet worden.

De bestaande eXperience Labs “Digital Agencies” met een focus op ondernemen (uitwisseling onder bedrijfsleiders mbt elkaars strategische en operationele werking) bewijzen dat deze aanpak leidt tot leerrijke ervaringen.

Kick-off

We nodigen je graag uit op de (corona-proof) kick-off meeting van de eXperience Lab West-Vlaanderen die plaats heeft op dinsdag 13 oktober om 17u in het splinternieuwe Penta-gebouw van Howest.

Thomas Joos.jpgDeze kick-off sessie wordt begeleid door Thomas Joos, die je misschien nog kent als founder van Little Miss Robot, maar nu als founder van Hypernova bedrijven helpt bij hun organisatie en groei.

Naast de inzichten van Thomas over groeipijnen, lichten we je toe hoe dit eXperience Lab West-Vlaanderen jou meerwaarde kan bieden. Je ontmoet er bovendien je collega's van Westvlaamse digitale bedrijven, in volledig corona proof omstandigheden.

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend deelnemen aan de verkennende sessie? Laat het ons weten!

Beste groeten,

Patrick Marck (directeur, FeWeb)
Jurgen Carlier (ambassadeur FeWeb XL)

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Deze kick-off sessie is open voor alle Westvlaamse digitale ondernemers. Daarna kan je beslissen over je deelname aan deze eXperience Lab.

Contacteer Patrick van FeWeb voor meer info.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten