Over Kick-off Postgraduaat Digital Business Transformation

Kick-off Postgraduaat Digital Business Transformation

Kickoff_Postgraduaat_DBT_2020_clean_Website_Event_Small_804x528.pngAl meer dan twintig jaar veranderen sectoren onder impuls van digitale disruptie. Banken, retailers, de media, taxibedrijven en zovele andere organisaties ervaren vandaag de kracht van digitalisering en de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Alle sectoren bevinden zich in hun eigen storm waarbij digitale krachten hen dwingen om een nieuwe positie in te nemen.

Maar wat als dat slechts het begin is? Wat als het onvoldoende blijkt om alleen vanuit de eigen industrie op zoek te gaan naar een toekomstgericht transformatieplan? Wat als onze maatschappij zelf in de kern verandert, deels door digitalisering, maar evengoed door grote vraagstukken over de toekomst van werk, wonen, mobiliteit, klimaat, gezondheid, onderwijs, globalisering, bevolkingsaangroei en zelfs de problematiek van langer leven?

Kick-off Postgraduaat Digital Business Transformation

Ontdek de visie van transformatiestrateeg Jo Caudron tijdens de kick-off van de derde editie van het Postgraduaat Digital Business Transformation van Arteveldehogeschool en FeWeb. Deze sessie kan ter plaatse of online gevolgd worden. Je verneemt er ook hoe het Postgraduaat je helpt om in een 20-tal lessen en coaching sessies door digitale transformatie-experten je eigen concrete strategie en actieplan te ontwikkelen.  

Over Jo Caudron

Jo Caudron is al jaren actief als digitaal ondernemer. Sinds tien jaar is hij transformatiestrateeg. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam staan die allemaal een bron van inspiratie vormen voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in deze transformatieve tijden.

Over het Postgraduaat Digital Business Transformation

Het postgraduaat Digital Business Transformation bestaat uit 5 modules waarbij we je de ins & outs van de digitale (r)evolutie bijbrengen. Deze kennis en inzichten pas je toe op je eigen praktijkproject. Je schrijft een digitaal business plan, voor een project van je eigen werkgever of je werkt zelf een digitaal businessidee uit.

>> Meer info over het postgraduaat

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten