Word een digitaal strateeg

Word een digitaal strateeg

20 september 2019

Ben je bezeten door de digitale (r)evolutie? Wil je alles weten over digitale strategieën en E-commerce?

Dan is het postgraduaat Digital Business Transformation van de Artevelde Business Academy in samenwerking met FeWeb iets voor jou!

In ons postgraduaat leer je hoe je een bedrijf aanpast aan de digitale realiteit. Een opleiding in digitale transformatie verdient een ongewone aanpak. Geen theoretische lessen dus, maar een boeiende mix aan experts met praktijkervaring. Dankzij de unieke samenwerking met FeWeb heeft de Arteveldehogeschool toegang tot een uitgebreid netwerk van digitale experts en bedrijfsleiders.

 

Digitale transformatie in de boardroom

Patrick Marck, directeur FeWeb, de grootste beroepsvereniging voor digitale bedrijven in België: “We merken dat veel bedrijven kampen met een probleem: ze zien de noodzaak om de digitale revolutie te omarmen maar vinden niet de juiste profielen om hen daarin te begeleiden. De digitale experten in het bedrijf en in de markt missen nog te veel de kennis, vaardigheden en maturiteit om op boardroom-niveau deze transitie vorm te geven op strategisch, financieel en organisatorisch vlak. Daar wil FeWeb samen met Arteveldehogeschool verandering in brengen.”

 Concreet toepasbare kennis

Veel bedrijven willen digitaal transformeren, maar het ontbreekt hen dikwijls aan de juiste mensen om die transformatie te leiden. “In oktober 2019 gaat de tweede editie van start. We hebben de beste sprekers uit onze eerste editie behouden, aangevuld met nieuwe sprekers die absoluut een toegevoegde waarde zijn voor het programma”, zegt programme manager Loraine Lateste van Arteveldehogeschool.

“In vijf modules krijgt de student de 'ins & outs' van de digitale (r)evolutie en e-commerce onder de knie. Die kennis wordt vervolgens toegepast in een praktijkproject. Cursisten die toegelaten worden beschikken reeds over werkervaring en digitale (basis)kennis, maar missen nog de helikopterview. Met dit postgraduaat op zak kunnen ze aan de slag als digital business manager, e-commerce manager of digital transformation consultant.”

 CTA: “Ontdek het programma”

 Op 1/10 start de tweede editie en verwelkomen we een tweede lichting enthousiaste cursisten. Wil je graag inschrijven? Registreer je dan zeker via de website en stuur een mailtje naar loraine.lateste@arteveldehs.be.

 Voor meer info: https://www.arteveldehogeschool.be/digitalbusinesstransformation

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten