Ledenkorting voor vernieuwde CEBIT-beurs in Hannover

Ledenkorting voor vernieuwde CEBIT-beurs in Hannover

17 mei 2018

Met nieuwe thema's en formats ervaar je CEBIT 2018 als een compleet nieuwe beurs. CEBIT zal met een duidelijke focus op business ook emotioneler, frisser en intenser uit de hoek komen. In het middelpunt zullen de acht trendthema’s van de digitalisering staan: Artificial Intelligence, Internet of Things, Augmented en Virtual Reality, Security, Blockchain, Drones & Unmanned Systems, Future Mobility en Human Robotics.De beurs heeft plaats van 11 tot 15 juni in Hannover. Als FeWeb-lid geniet je van extra kortingen. 

Het nieuwe concept van CEBIT baseert op vier elementen: d!conomy, d!tec, d!talk en d!campus.
In d!conomy vinden IT-professionals en beslissingnemers van bedrijven, de publieke sector en de handel alles wat voor de digitalisering van de economie en de administratie noodzakelijk is. De centrale thema’s hier zijn Digital Business, Digital
Administration, Internet of Things, Security, Communication & Networks, Channel & Distribution, Mobile Solutions en Data Center.
Bij d!tec draait alles rond ontwikkelaars, innovaties en start-ups.d!talk brengt visionairs, dwarsliggers, experts en creatieve geesten uit de hele wereld bijeen, die op de editie 2018 van CEBIT te gast zullen zijn. Het emotionele hart van de nieuwe CEBIT is echter de d!campus – met veel plaats om te netwerken en te chillen in een loungesfeer, met streetfood en livemuziek. 
Je kan op 2 manieren met FeWeb voordeeltarief deelnemen
1. Eendaagse chartervlucht naar Hannover op 12 juni 2018 
  • Vlucht vanuit Antwerpen (meer info op www.tradefairs.be)
  • Normale deelnameprijs: 495€ per persoon
  • FeWeb ledenvoordeel:  50€ korting op de reissom én 50€ korting op het toegangsticket
  • Vul bij 'Opmerkingen' de kortingscode 'CH18' in
2. Enkel het voordelige “Impulse-ticket” (je regelt zelf je vervoer & logies)

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten