Artevelde Hogeschool en FeWeb lanceren "Digital Business Transformation" Postgraduaat

Artevelde Hogeschool en FeWeb lanceren "Digital Business Transformation" Postgraduaat

30 maart 2018

Vele bedrijven willen digitaal transformeren maar het ontbreekt hen dikwijls aan het juiste profiel om deze transformatie te leiden. Dit gloednieuwe postgraduaat wil hierop een antwoord bieden en de juiste kennis en vaardigheden bijbrengen. 

In september 2018 start Artevelde Hogeschool met een nieuw postgraduaat: Digital Business Transformation. Die is er gekomen na meerdere vergaderingen van een think tank van digitale experts. Hun conclusie was dat er een nijpend gebrek is aan ondernemersprofielen die de digitale transformatie van bedrijven kan begeleiden. Naast specifieke ondernemersvaardigheden blijkt vooral de digitale strategische aanpak om zo bedrijven toekomstklaar te maken een gat in de markt.

Programma in opbouw

Het programma van het postgraduaat is nog in volle opbouw. Opzet is dat in 4 modules de student de in "ins & outs" van de digitale (r)evolutie en het ondernemerschap onder de knie krijgt. Deze kennis moet dan toegepast worden in een praktijkproject. Studenten die toegelaten worden beschikken reeds over werkervaring en digitale kennis, maar missen nog de helicopterview.

Deelnemen

  • Bedrijven en experten die mee willen werken aan dit postgraduaat nemen contact met Patrick Marck van FeWeb
  • "Studenten" kunnen deelnemen aan de opendeur op dinsdag 24 april van 17.00 tot 20.00 uur op campus Kantienberg.

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten