Dien je cases in voor de FeWeb Excellence Awards 2019

Dien je cases in voor de FeWeb Excellence Awards 2019

5 november 2019

Op 5 december 2019 zet FeWeb de digitale expertise van haar leden in de schijnwerpers. De beste website, webshop, campagne en applicatie van het jaar worden er bekend gemaakt tijdens een uniek evenement. De deadline voor het indienen van cases is vrijdag 8 november. 

De 5de editie van de FeWeb Excellence Awards wordt uniek. Niet alleen omdat het aantal categoreën uitgebreid wordt en dus meer digitale expertise getoond kan worden, maar ook omdat het een super-evenement wordt.

4 categorieën, 16 awards

Naast websites en webshops kan je eveneens je beste digitale campagnes en applicaties indienen. Daar gaan we op zoek naar het beste werk in B2B, B2C en Non-Profit. Voor de applicaties maken we onderscheid tussen mobile apps en digitale applicaties in een website of webshop. De jury beoordeelt niet enkel de technische performantie als criterium, maar ook de strategie, de aanpak en de resultaten. Uit de winnaars van de beste cases van elke subcategorie, gaan we op zoek naar de hoofdwinnaar per categorie. Uit alle inzendingen bekroont de jury de meest innovatieve case met de Innovation Award. Elke case wordt bovendien opgenomen in het FeWeb Excellence Awards Cases eBook, het inspiratieboek voor bedrijven met digitale plannen. Je case inschrijven levert dus meer op dan een kans op een award en een gratis deelname aan de Award Show.

>> Sta jij op het podium dit jaar? Dien je cases in voor 8 november

Carl Maes, coach van Kim Clijsters, keynote speaker op de uitreiking

De uitreiking van de FeWeb Excellence Awards op donderdag 5 december in Umani Club in Dilbeek wordt een echt feest voor de digitale sector. Starten doen we met Carl Maes, de coach van comeback-Kim. Als er iemand is die weet hoe je mensen kan motiveren om steeds beter te presteren én plezier in je werk te houden, dan is het Carl Maes. Ontdek hoe je als professional je grenzen kan verleggen!

>> Schrijf je in voor de Award Show op 5 december

Tags:

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten