Duo & Keolis

DUO - make it fly avatar
28/11/2022 14:50 in Digital Champs Cases

Duo & Keolis

Keolis is meer dan alleen een vervoersmaatschappij. Om toekomstige mobiliteitsconcepten optimaal aan te passen aan de noden van de gebruikers, is er nood aan data. Voor Keolis ontwikkelden we daarom KeoCount: een applicatie waarmee anonieme informatie over passagiers vergaard wordt, dat tot betere inzichten in de mobiliteitsstromen leidt. 

De uitdaging.
De ontwikkeling van een applicatie voor anonieme passagiersregistratie, die eenvoudig en snel gebruikt kan worden door de chauffeurs. De belangrijkste pijler: de verkeersveiligheid mag niet in het gedrang komen.

De oplossing.
Voor de ontwikkeling van de applicatie kozen we voor Flutter: één van onze favoriete moderne cross-platform technologieën. Een duidelijke interface met grote knoppen en vanzelfsprekende iconen zorgen voor een snelle en veilige registratie aan boord.

De resultaten.
Met de nieuwe Flutter applicatie KeoCount kunnen de chauffeurs van Keolis op een veilige en efficiënte manier (anonieme) passagiersgegevens registreren. Dankzij deze bron van data kunnen gerichte analyses gemaakt worden, waardoor toekomstige mobiliteitsconcepten optimaal aangepast kunnen worden aan de noden van de gebruikers.

Lees de complete case van KeoCount hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer