CC Asse Online verrassen in het nieuwe cultuurseizoen - volta

Volta communicatie in vorm avatar
27/08/2021 14:20 in Digital Champs Cases

CC Asse Online verrassen in het nieuwe cultuurseizoen - volta

Een nieuwe website voor een van onze oudste – sorry, trouwste – klanten? Daar springen we meteen voor. Want wat het cultuurcentrum van Asse al jaren doet met zijn programma, dat doet volta met plezier voor zijn website: fris, origineel en vernieuwend blijven.

Dit was de derde keer dat het webteam een nieuwe website voor CC Asse mocht bouwen. We geven het toe: van zoveel vertrouwen gaan wij een beetje blozen. Maar als het over design, gebruiksvriendelijkheid en performantie gaat, dan zitten we helemaal in onze comfortzone.

 

Down to the wire

Het volta-webteam hakte de vraag van CC Asse in overzichtelijke stukjes en puzzelde die samen in een haalbare planning. We kwamen terug met heldere voorstellen, uitgewerkt in wireframes. Zo werd al snel duidelijk dat de nieuwe website een zorgvuldig opgebouwd succesnummer zou worden.

Fraai design als melodie. Gebruiksgemak als structurerend ritme. Backing vocals van externe diensten zoals Ticketmatic en de UiT-databank, binnengeloodst met een API-verbinding. En een plek in de schijnwerpers voor de huisstijl van CC Asse – ook eentje van ons, trouwens.

En de bas onder dat alles? Ronkende performantie. Want wanneer je eindelijk je digitale deuren opengooit, dan hoop je op een stormloop van enthousiaste ticketkopers. Deze website laat zich niet zomaar uit z’n lood slaan.

www.ccasse.be

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer