Vinetiq: online inspiratie voor coole wijnliefhebbers | PHPro

Gregory Kuyckx avatar
20/11/2020 16:34 in Digital Champs Cases

Vinetiq: online inspiratie voor coole wijnliefhebbers | PHPro

Vinetiq.eu kun je omschrijven als een unieke wijnboutique, met een geheel eigen touche. De wijnkenners specialiseren zich in cool climate wijnen. Daarnaast beheren ze ook een eigen wijngaard in Liezele (België): Valke Vleug. Het domein is meer dan een wijngaard. Het is ook een plaats waar jaarlijks tal van wine tastings, exclusieve diners en leuke events georganiseerd worden. Een plek voor echte wijnliefhebbers.

PHPro kreeg de opdracht van dit inspirerende bedrijf om een prachtige en luxueuze webshop op te zetten die de echte cool climate wijnliefhebbers kan aanspreken. Benieuwd naar ons verhaal?

Online inspiratie en storytelling

Om de cool climate wijnen van Vinetiq internationaal op de kaart te zetten kreeg PHPro de opdracht een inuïtieve en inspirerende webshop te bouwen. Je merkt meteen aan de look & feel van de website dat alles draait rond storytelling, door de visuals en content, de features en tools die aanwezig zijn.

Zo begeleidt de wijnwijzer je met het kiezen van een bijpassende wijn volgens de gelegenheid. Of kan je je makkelijk informeren over en registreren voor de verschillende wijnevents die Vinetiq organiseert.

Wijndomeinen

Cool climate wijnen zijn dé specialiteit van Vinetiq en ze zijn ook trots op hun zorgvuldig gekozen aanbod. Dit tonen ze via de Cool Climate Map waarop je domeinen uit verschillende landen kan terugvinden. Allemaal leveranciers van Vinetiq.

De vele inspirerende verhalen over de geschiedenis en de achtergrond van elke wijnbouwer dragen bij aan de unieke ervaring van deze webshop.

Formidabele wijn(shop)

Vinetiq heeft uiteindelijk één doel: zo veel mogelijk mensen laten genieten van formidabele en eerlijke wijn. En door de samenwerking met PHPro hebben ze nu het online platform om dit te realiseren.

Cheers!

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer