Een Drupal extranet voor een wereldwijde marktleider | Calibrate

The Digitals avatar
18/11/2020 10:40 in Digital Champs Cases

Een Drupal extranet voor een wereldwijde marktleider | Calibrate

Roxell is marktleider in automatische voer-, drink-, nest-, verwarmings- en ventilatiesystemen voor het pluimvee- en varkensbedrijf. Wereldwijd worden Roxell systemen gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en productieresultaten. Hun vernieuwende oplossingen zijn vaak baanbrekers die een hoogwaardige invulling geven aan de verwachtingen van hun klanten. Ontdek wat wij voor Roxell konden betekenen

Roxell Infonet

Roxell had de nood aan een extranet als tool voor business developers en verkopers. De extranet gebruiker moet op een gebruiksvriendelijke manier bestanden terugvinden via een overzichtelijke navigatie en categorisatie.

Door gebruik te maken van Drupal als centraal CMS bouwde Calibrate het Roxell Infonet. Een performant extranet dat klaar is voor de toekomst!

Drupal is het CMS bij uitstek voor de realisatie van een extranet. Drupal biedt immers een oplossing voor veel gevraagde extranet -en intranet features.

Authenticatie via Drupal en CRM

Het Roxell infonet is voorzien van het Drupal authenticatiesysteem, gekoppeld met het CRM systeem. Een gebruiker moet zichzelf eerst aanmelden en krijgt via de rollen binnen het CRM systeem de gepaste toegang tot documenten binnen het extranet.

Drupal kan prima ingesteld worden zodat het een gefocuste, gestroomlijnde beheerservaring biedt voor allerhande verschillende gebruikersprofielen. Technische beheerders hebben daardoor toegang tot meer functies, terwijl profielen die enkel instaan voor content bijdrages, een zeer simpele en gebruiksvriendelijke interface te zien krijgen.

Did you know?

Drupal kan geïmplementeerd worden met andere authenticatiesystemen? Zo is er itsme®, LDAP,  ACM/IDM (Vlaamse Overheid), FAS, Open ID Connect en nog vele andere.

Lees er meer over op onze website: https://www.calibrate.be/nl/cases/een-drupal-extranet-voor-een-wereldwijde-marktleider!

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer