Een groene website oplossing voor CMS, e - commerce en LMS | Calibrate

The Digitals avatar
04/11/2020 13:20 in Digital Champs Cases

Een groene website oplossing voor CMS, e - commerce en LMS | Calibrate

Inverde is de opleidingstak van Natuurinvest, het eigen vermogen van het Agentschap voor Natuur en Bos. Ze is marktleider in Vlaanderen op het vlak van opleidingen over bos-, groen- en natuurbeheer. Ze verzorgt jaarlijks vele cursussen met alles wat daarbij komt kijken, waaronder de opleidingen zelf, boeken, examens en certificaten. Wij bouwden voor hen een digitaal platform dat personen en organisaties toelaat om opleidingen te ontdekken, aan te kopen én te doorlopen.

Uitdagingen

  1. De vorige omgeving was digitaal versnipperd en zorgde voor veel administratief werk. Bovendien was de online shop verouderd en liet deze geen content marketing toe. 
  2. Inverde had een website nodig met daaraan gekoppeld een administratief systeem voor opleidingen. Om de dienstverlening te optimaliseren was een nieuwe publieke website en een nieuw systeem nodig om opleidingen aan te bieden, aan te schaffen en te doorlopen. 

Resultaat

Na een intensief project heeft Inverde opnieuw een nieuwe beheersbare website en een trainingsadministratie, maar dan op basis van moderne techniek in een frisse look and feel: een Drupal Commerce website gekoppeld aan een Totara Learning Management Systeem.  

Neem een kijkje op hun website: https://www.inverde.be

Wij hebben de ervaring en de creativiteit om elke uitdaging aan te pakken en uw zorgen weg te nemen door een product op maat te maken!

Ontdek alvast onze aanpak en strategie:

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer