Gheysens Kranen & Duo: zoekmachineoptimalisatie naar het volgende niveau hijsen!

DUO - make it fly avatar
11/06/2020 15:37 in Digital Champs Cases

Gheysens Kranen & Duo: zoekmachineoptimalisatie naar het volgende niveau hijsen!

Voor het Brugse familiebedrijf Gheysens Kranen ontwikkelden we een maatwerk Drupal 8 content website. Met behulp van SEO gerichte teksten tilden we de website ook op vlak van content een niveautje hoger. Dankzij dit digitale visitekaartje weet je direct waar Gheysens Kranen voor staat, en op welke domeinen zij hun expertise uitoefenen: kraanverhuur, uitzonderlijk vervoer, industriële verhuis en kunsttransport. 

Dit is hoe we het aangepakt hebben:

De uitdaging

Een overzichtelijke en informatieve nieuwe responsive website, en dat in een hedendaags jasje gevuld met activerende teksten. Belangrijk is dat de website in het bijzonder doet uitnodigen om contact op te nemen, om zo meer leads te genereren. Zoekmachineoptimalisatie is hier de key.

De oplossing

Een uitgebreide kick-off meeting samen met Gheysens Kranen betekende het startschot van dit project. Aan de hand van schetsen die door onze UX/UI designer werden verzorgd, kreeg de globale structuur van de website in deze fase vorm. Voor de effectieve ontwikkeling viel onze keuze op het gebruiksvriendelijke CMS Drupal 8. Natuurlijk is de kous niet af met enkel en alleen een gloednieuwe website.

Zonder kwalitatieve content zal je website in het huidige digitale tijdperk niet ver geraken. Na de workshop kwamen we alles te weten over de doelgroep en werden we ondergedompeld in de wereld van hijskranen, diepladers en zware heftrucks. We konden aan de slag met het schrijven van gerichte en SEO-sterke content voor een goede vindbaarheid in Google. 

De resultaten

Een moderne, op maat gemaakte Drupal 8 website, perfect bruikbaar op zowel desktop als smartphone en tablet. Met behulp van verschillende soorten CTA’s (call-to-actions) doorheen de website sporen we bezoekers aan om hun gegevens na te laten. Als kers op de taart zorgden onze digital marketeers, dankzij hun vlotte pen, ook nog voor glasheldere en zoekmachine geoptimaliseerde content! 

De prestaties van de website worden altijd nauwlettend in het oog gehouden dankzij Google Analytics en een overzichtelijk online dashboard. 

Lees de volledige case hier.

Benieuwd naar nog meer digitale uitdagingen? Bezoek onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer