Een website en platform om heel doelgericht informatie te verschaffen

Valérie Destrooper avatar
05/06/2020 16:10 in Digital Champs Cases

Een website en platform om heel doelgericht informatie te verschaffen

Traxio is een federatie voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Traxio verschaft zoveel mogelijk actuele info rond mobiliteit aan het brede publiek, en heeft heel wat voordelen in petto voor wie zich bij hen aansluit.

Het is een vooruitstrevende organisatie die al jarenlang gelooft in de kracht van digitalisering. Al zeer lang mogen wij ons hun digitale partner noemen. We kennen elkaar dan ook zeer goed, en die kennis vertaalt zich naar een mooi resultaat op het scherm dat zijn doel niet mist.

Dit doel is tweeledig:

  • Enerzijds wil Traxio een referentie zijn voor actuele informatie rond mobiliteit. Daarbij moeten ze soms kort op de bal spelen.
  • Anderzijds willen ze middels hun website zoveel mogelijk nieuwe leden aantrekken. Bezoekers worden daartoe steeds getriggerd bij het navigeren doorheen de site.

In 2016 werd het login systeem MyTraxio serieus uitgebreid en begin juni 2020 kondigen we met trots een nieuwe release aan, met heel wat oog voor het design en gebruiksgemak.

Via MyTraxio krijgen de betreffende leden snel en gemakkelijk toegang tot relevante documenten, een who’s who-pagina, agenda’s, rapporten, een evenementenpagina,... Via een single sign on wordt het voor de gebruiker wel heel eenvoudig om zowel via de website als via MyTraxio heel doelgerichte informatie te verkrijgen. Bovendien werd de database volledig gekoppeld met het CRM van Traxio, Microsoft Dynamics.

Bekijk hier de volledige case.

Ontdek de website van Traxio

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer