Duo & Savaco

DUO - make it fly avatar
13/07/2023 11:44 in Digital Champs Cases

Duo & Savaco

Opgericht in 1991 en met meer dan 30 jaar ervaring op de teller is Savaco de partner bij uitstek om moderne organisaties te ontzorgen in alles wat IT betreft. Dankzij doorgedreven IT-kennis, een professionele aanpak en een aanstekelijk enthousiasme bouwt Savaco met haar klanten mee aan een doordachte digitale strategie en zorgen ze zo voor IT met impact. Voor hen ontwikkelden we een custom Drupal website.

De uitdaging.
Sinds jaar en dag biedt Savaco IT-oplossingen en diensten voor heel wat uiteenlopende organisaties. De verouderde website van deze IT-pionier had geen plek meer om het hedendaagse aanbod aan oplossingen en diensten onder te brengen en had nood aan een stevige make-over om de cultuur van Savaco naadloos te vertalen naar een online verhaal.

De oplossing.
Tegemoetkomen aan de vraag van Savaco deden we met een custom Drupal 9 website. Deze biedt plaats aan een arsenaal aan bouwblokken en content types waarmee elke pagina op de website op een flexibele manier van content voorzien kan worden. Samen met een opfrisbeurt van het huidige design kon de nieuwe digitale identiteit van Savaco opgemaakt worden.

De resultaten.
De nieuwe website brengt het verhaal van Savaco duidelijk naar voor dankzij een helder opgebouwde structuur en heeft alles wat het nodig heeft om de innovatieve oplossingen en diensten van deze IT-gigant op een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke manier in de kijker te zetten.

Lees de complete case van Savaco hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer