Klantgericht platform voor Liberale Mutualiteit

Dropsolid | Digital Experience Company avatar
04/08/2022 09:42 in Digital Champs Cases

Klantgericht platform voor Liberale Mutualiteit

Een krachtige website gericht op de digitale ervaring van hun bezoekers. We zorgden ervoor dat hun content creators de touwtjes in eigen handen hebben.

Uitdaging
Alle regionale websites bundelen in één krachtig en gebruiksvriendelijk platform uit bezoekersstandpunt, waarbij duplicated content vermeden wordt en content over de verschillende regio’s gelijk getrokken is. Daarnaast ook de mogelijkheid om de website zelf te beheren door de verschillende content creators.

Oplossing
Een overkoepelend nationaal platform met de integratie van het regionale aanbod, de diensten en de informatie waarbij de eindgebruiker op een vlotte manier door de website navigeert. De SEO verbeteren door gedupliceerde content te vermijden met een slimme filtering via Apache Solr. Het gebruik van Drupal waarbij de content creators via verschillende rollen zelf de content kunnen plaatsen en beheren.

Resultaat
Een gebruiksvriendelijk platform waarbij de gebruiker gemakkelijk zijn weg doorheen de informatie op de website vindt. Het beheer van de website in de handen van de nationale en regionale teams en een betere onderlinge afstemming. Een verbeterde organische positie in Google door het vermijden van gedupliceerde content.

Het technische team van Dropsolid gaf steeds duidelijke, onderbouwde uitleg. Alles werd uitgelegd op niveau van de belanghebbenden zodat er beter, sneller en gemakkelijker beslissingen gemaakt konden worden. Zo was iedereen in het team - ongeacht zijn functie - steeds voor de volle 100% mee met het project. 

- Jana Demeulemeester, Marketing- en communicatiemedewerker Landsbond LM

Lees de volledige case op dropsolid.com

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer