Duo & Piano's Maene

DUO - make it fly avatar
22/06/2022 15:53 in Digital Champs Cases

Duo & Piano's Maene

Piano's Maene ademt piano's in alle vormen en maten: digitale piano's, vleugelpiano's, buffetpiano's, zelfspelende piano's, ... Hun passie voor muziek en klavierinstrumenten is al meer dan 80 jaar de grootste drijfveer van het team. Deze liefde vormt tevens de basis voor hun missie: mensen inspireren om piano te spelen. Duo creëerde voor Piano's Maene een professionele Magento 2 webshop, met op maat gemaakt PIM systeem en ERP koppeling.

De uitdaging.
Piano's zijn elegante instrumenten die klasse uitstralen. De vorige webshop van Piano's Maene had enerzijds nood aan een hedendaags design om deze prachtige toetsinstrumenten digitaal tot hun recht te laten komen. Anderzijds was een achterliggende technisch-organisatorische modernisering van de webshop aangewezen.

De oplossing.
Stil-akoestische piano's, buffetpiano's, digitale stagepiano's, vleugelpiano's, tweedehands piano's, vintage piano's, huurpiano's, ... Piano's Maene is van alle markten thuis. Deze brede waaier aan instrumenten wordt op een gebruiksvriendelijke wijze geëtaleerd in een Magento 2 webshop. Het PIM systeem in de open source technologie Akeneo zorgt voor een efficiënt productbeheer.

De resultaten.
Een moderne Magento webshop met PIM en ERP koppeling. De custom huur- en huurkoop bestelflow neemt bovendien heel wat offline werk uit handen. Als kers op de taart zorgt het krachtige design voor een ware digitale vertaling van de showrooms van Piano's Maene.

Lees de complete case van Piano's Maene hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer