Duo & Keolis: Drupal website en mobiele applicatie

DUO - make it fly avatar
18/03/2022 16:06 in Digital Champs Cases

Duo & Keolis: Drupal website en mobiele applicatie

Met maar liefst 42 filialen verspreid over België biedt Keolis een onberispelijke vervoersservice aan. Van moderne minibussen tot VIP-touringcars: Keolis is het reisbureau to go als het gaat over comfortabele mobiliteit voor groepen groot en klein. Met een stevige focus op gebruiksvriendelijkheid ontwikkelden wij voor hen een nieuwe Drupal website, waar bezoekers moeiteloos vervoer op maat kunnen aanvragen. Een hands-on applicatie voor intern gebruik maakt het plaatje compleet.

De uitdaging.
Keolis zet de reisbelevingen van zijn klanten steeds centraal: ze zetten alles op alles om een veilige reis te garanderen, en dragen innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen hoog in het vaandel. De website van Keolis moet deze waarden dan ook tot in de puntjes uitstralen. Daarbovenop willen ze het boeken van reizen zo eenvoudig mogelijk maken voor hun klanten én hun chauffeurs.

De oplossing.
De transportmiddelen van Keolis - in verschillende vormen en maten, en voor alle gelegenheden - geven we op een fraaie en overzichtelijke manier weer op de Drupal website. Bezoekers vinden hier eenvoudig hun weg naar een mobiliteitsoplossing op maat. We creëerden tot slot ook een app, om de ritten in de backoffice te registreren en overzichtelijk bij te houden voor de chauffeurs.

De resultaten.
Een vakkundige website die de innovatieve en duurzame mobiliteitsvoorzieningen van Keolis in de spotlight zet. In enkele klikken heb je een rit met vervoer naar keuze aangevraagd. Niet alleen kan je via dit platform gebruik maken van Keolis’ vloot: de website licht ook allerlei leuke dagtrips toe! De handige app is ten slotte de icing op de cake.

Lees de complete case van Keolis hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer