MonkeyProof x Carebytes: een merk van a tot z opgebouwd en uitgewerkt

MonkeyProof Agency avatar
15/02/2022 16:03 in Digital Champs Cases

MonkeyProof x Carebytes: een merk van a tot z opgebouwd en uitgewerkt

Carebytes, de life sciences entiteit van MonkeyProof, focust zich op digitale oplossingen voor de gezondheidszorg waaronder tools voor onder andere OTC sales. Carebytes ontwikkelt digitale oplossingen om de efficiëntie te verhogen en zorgverleners en patiënten te ontzorgen.  

Ons doel? Een merk creëren en op de kaart zetten.  

Carebytes is een gloednieuwe entiteit, die vroeger volledig onder MonkeyProof viel, maar vanaf heden op zichzelf staat. Dit betekende wel dat alles nog moest opgezet worden, want een merk was er nog niet. Denk maar aan: merknaam, concept, logo, branding, merkverhaal, website, communicatiestrategie, online strategie…  

Onze oplossing? Stap voor stap naar een sterk merk.  

We creëerden een concept dat bovendien de baseline voor Carebytes opleverde, “digitale caretakers”. Het logo werd door onze in-house designer ontworpen, net zoals de Carebytes branding: professioneel, stijlvol en modern.  

De Carebytes website is een toonbeeld van goed teamwork. Starten deden we met het uitzetten van een sitemap. Nadien gingen we een stap verder en ontwikkelden we een wireframe. De website komt steeds meer tot leven en we zien duidelijk welk type content waar zal komen. Hoog tijd om aan het design te werken. Iedere pagina wordt in de branding gegoten. Over ieder detail wordt grondig nagedacht. 

Ondertussen werd ook de online communicatiestrategie uitgestippeld en voerden we een gedetailleerd doelgroeponderzoek om onze persona’s te verfijnen. Via LinkedIn Ads richten we ons naar potentiële klanten en dat in verschillende waves.  

Daarnaast voorzagen we Carebytes ook van een Google My Business profiel, een handige PowerPoint template en een bedrijfspresentatie.  

Een topresultaat! Carebytes valt op in de markt dankzij een unieke profilering, branding en strategie.  

Benieuwd hoe jij digitaal voorsprong kan nemen? Contacteer ons.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer