Digital agency Duo & Raversyde: een gloednieuwe contentwebsite

DUO - make it fly avatar
15/12/2021 12:57 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & Raversyde: een gloednieuwe contentwebsite

Vlakbij Oostende vinden we een werkelijk historisch pareltje: erfgoedsite Raversyde. In dit West-Vlaamse provinciedomein staan onder andere erfgoedbeleving en natuurontwikkeling- en behoud centraal. We zijn fier op onze jarenlange partnership met de Provincie West-Vlaanderen, en zijn dan ook in onze nopjes om Raversyde te mogen verblijden met een vernieuwde website. Het CMS (content management systeem) is daarbij gemoderniseerd, en voorzien van een fraai design dat het veelzijdige karakter van Raversyde weerspiegelt. 

De uitdaging.

Erfgoedsite Raversyde is een fascinerende plek waar je de geschiedenis kan voelen en beleven alsof het gisteren was. De nieuwe website moet deze sfeer dan ook tot in de puntjes uitstralen. Daarnaast was het ook tijd om de verouderde Drupal 7 backoffice vaarwel te wuiven.

De oplossing.

Om Raversyde van een passende digitale identiteit te voorzien, startte ons projectteam met het ontwerpen van een nieuw design. We vertrokken hierbij vanuit de huisstijl van Raversyde. Ook het achterliggende CMS werd opgefrist.

De resultaten.

Een vernieuwde en gebruiksvriendelijke Drupal website met een levendig design. De unieke sfeer van deze historische erfgoedsite is nu ook digitaal duidelijk voelbaar. Je krijgt spontaan zin om deze magnifieke plek in Oostende in levende lijve te ontdekken. Missie geslaagd!

Lees de complete case van Raversyde hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer