KAA Gent website, webshop & streaming | Esign

Developers Esign avatar
18/11/2021 00:00 in Digital Champs Cases

KAA Gent website, webshop & streaming | Esign

Als voetbalfan wil je 3 dingen kunnen doen: makkelijk het shirt kopen van je favoriete speler, een ticket kopen voor elke thuis & uit match en, als je je niet kan verplaatsen, elke match online kunnen bekijken. Daarom stak Esign de website in een nieuw jasje, ontwikkelden we een nieuwe webshop en lanceerden we Streamic voor KAA Gent.

De website van KAA Gent was dringend toe aan een paar nieuwe batterijen. Dus ging Esign aan de slag met de focus op een optimale & modernere beleving voor de bezoeker.

De webshop werd helemaal van nul heropgebouwd. Onze developers maakten gebruik van components die hen in staat stellen om op een eenvoudige manier aanpassingen door te voeren op de webshop. Misschien nog een leuk extraatje dat je niet op elk site tegenkomt: tekst en afbeeldingen schalen mee. Wanneer je op een groter scherm kijkt zullen de afbeeldingen en teksten in verhouding meeschalen.

Streamic is in vele opzichten vernieuwend voor een voetbalclub of een sportclub in het algemeen. Je krijgt er als fan een unieke blik achter de schermen en je kan er ook live wedstrijden volgen. Bovendien bevat het platform ook verschillende features die kunnen geactiveerd worden waardoor het voor de gebruiker veel interactiever wordt. Denk aan polls tijdens een match, een lobby waar je met je voetbalvrienden kan napraten over de match of waar je rechtstreeks vragen kan stellen aan specifieke spelers. Streamic werd door onze developers zo gebouwd dat het makkelijk uit te breiden is met features die interessant kunnen zijn voor jouw sportclub. Bekijk zeker de mogelijkheden op de website: streamic.be

De drie bovenstaande digitale creaties worden allemaal aan elkaar gelijmd met de single sign-on. De single sign-on maakt het voor de bezoeker mogelijk om zich éénmaal aan te melden en doorheen de verschillende platformen te bewegen en aankopen te maken. Er is dus geen gedoe meer met verschillende wachtwoorden. Een plus voor de klantbeleving. 

Lees al onze cases op: https://www.esign.eu/nl/cases 

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer