Digital agency Duo & Croky: een appetijtelijke website voor Croky!

DUO - make it fly avatar
21/09/2021 11:39 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & Croky: een appetijtelijke website voor Croky!

De naam Croky doet iedereen watertanden en zorgt voor een instant verlangen naar heerlijke chips. Croky is een Belgisch merk van aardappel- en tortillachips, en is in handen van het familiebedrijf Roger & Roger te Moeskroen. Croky is vooral bekend door zijn intense smaken, krokante chips en vrolijke papegaaitjes. Deze speelse en gezellige sfeer is doorgetrokken op de website.

De uitdaging:

Een aantrekkelijke, vrolijke website die op een ludieke manier alle informatie van Croky voorstelt en de Croky sfeer weet te delen met bezoekers. Zowel het assortiment, ingrediënten, allergenen, maar ook bedrijfsinformatie moeten op een makkelijke maar speelse manier worden weergegeven. Daarnaast was het belangrijk om de website per land te kunnen aanpassen zowel naar taal, content, assortiment, social media, enz. 

De oplossing:

Ons projectteam ging onmiddellijk aan de slag met het uitwerken van Croky-waardige designs die volledig aansluiten bij hun huisstijl. Tijdens het volledige design proces, alsook tijdens de ontwikkeling was er een nauwe en constante samenwerking met het Croky team aanwezig en werd een overvloed aan chips voorzien om ons perfect te kunnen inleven ;-).

De resultaten:

Een dynamische website met krachtige visuals met een hoop nieuwe content die te ontdekken valt. De Croky vibe is duidelijk voelbaar. Tijdens het surfen wordt duidelijk waarvoor Croky staat, wat zo uniek is aan de Croky chips, maar ook wat het assortiment omvat. We zetten deze Belgische trots hiermee dan ook stevig in de kijker!

Lees de complete case van Croky hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer