Umbrosa, unique shade design made in Belgium | Esign

Developers Esign avatar
27/08/2021 11:04 in Digital Champs Cases

Umbrosa, unique shade design made in Belgium | Esign

Wat als je online producten wil verkopen waarbij de klant kan kiezen om het product helemaal naar zijn/haar hand te zetten? Dan klop je aan bij Esign en leg je exact uit hoe ver je wil gaan in die personalisatie. Het verhaal van Umbrosa in een nutshell. Onze developers en designers ontwikkelden een webshop waarbij de websitebezoeker z’n eigen unieke parasol kan samenstellen.

Bij Umbrosa draait het allemaal om ‘custom made’. Ze willen hun klanten zoveel mogelijk ruimte geven om de parasol te kiezen die perfect aan hun wensen voldoet. In de webshop moeten klanten dus wegwijs gemaakt worden in de verschillende soorten parasols, maar daarnaast moeten zij deze ook volledig kunnen ontwerpen naar hun persoonlijke voorkeur. 

Gepersonaliseerde producten in een vingerknip
Een groot voordeel aan een online shop tegenover een fysieke winkel is dat je alle mogelijke productvarianten kan tonen aan je klanten. Én dat ze die ook meteen kunnen aanschaffen. Onze UX’ers en designers gaan graag een uitdaging aan en slaagden erin om klanten op een gebruiksvriendelijke manier het ruime assortiment van Umbrosa te laten ontdekken. De UX’ers en developers van Esign ontwikkelden voor Umbrosa overzichtelijke productpagina’s waar klanten hun eigen unieke parasol kunnen samenstellen. Keuze uit verschillende stoffen, lengte van parasol houder, kleur van de materialen, … Past de bezoeker het product aan, op welke manier dan ook, dan wordt de prijs automatisch aangepast.

Lees hier de volledig case: https://www.esign.eu/nl/cases/umbrosa

Neem zeker ook een kijkje op onze website voor andere leuke cases. 

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer