Cabosse Naturals: een website met sterke focus op SEO en content!

DUO - make it fly avatar
27/08/2021 10:50 in Digital Champs Cases

Cabosse Naturals: een website met sterke focus op SEO en content!

Sinds kort behoort Cabosse Naturals tot de Barry Callebaut group: een uniek merk dat zich toewijdt op het volledig benutten van de cacaovrucht. Waar niet enkel de bonen verwerkt worden tot onze geliefde chocolade, maar waar er van de resterende cacaovrucht ook frisse en heerlijke ingrediënten worden gemaakt. Met een stevige nadruk op duurzaamheid, SEO en content, verzorgde Duo de integratie in de overkoepelende website van Barry Callebaut.

De uitdaging:

Het integreren van het duurzame merk Cabosse Naturals op de Drupal website van Barry Callebaut group. Daarnaast is er nood aan het creëren van de nodige awareness en een flinke dosis SEO-proof content. Gezien het langetermijnkarakter van SEO, is het belangrijk om de website te blijven voorzien van nieuwe en relevante content.

De oplossing:

Tijdens een uitgebreide kick-off e-meeting met Cabosse Naturals werden we ondergedompeld in hun drijfveren en werkwijze. Onze UX/UI designer ging aan de slag met het ontwerpen van een gloednieuw jasje, en met behulp van een zoekwoordonderzoek werden de juiste keywords gevonden om gerichte, SEO geoptimaliseerde content te kunnen schrijven.

Het resultaat:

Een vlotte integratie van Cabosse Naturals op de Barry Callebaut group website. Onze digitale marketeers zorgden voor inspirerende en zoekmachine geoptimaliseerde content. Bovendien voorzien we de website maandelijks van nieuwe content. Alles voor een betere ranking in zoekmachineland! Ondertussen blijven de organische impressies van Cabosse Naturals stijgen dankzij onze maandelijkse efforts 💪!

Lees de complete case van Cabosse Naturals hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

 

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer