Digital agency Duo & BerryAlloc | Een performante Magento webshop

DUO - make it fly avatar
05/11/2020 18:44 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & BerryAlloc | Een performante Magento webshop

BerryAlloc staat gekend voor hun brede waaier aan interieuroplossingen, telkens met de laatste trends en nieuwste technologieën in het achterhoofd. Ben je op zoek naar moderne en kwalitatieve vloeren en wanden? Dan ben je daar alvast aan het juiste adres! Voor hen ontwikkelde Duo een Magento webshop.

Zo hebben wij het aangepakt:

De uitdaging

BerryAlloc neemt het voortouw als het gaat over kwalitatieve en hedendaagse vloeren. Ze staan hun klanten met raad en daad bij om een kwaliteitsvolle vloer te vinden die past bij het interieur van de klant. Bij de digitale vertaalslag naar hun eigen online winkel was het belangrijk dat zowel de expertise als klantgerichte aanpak doorgetrokken werd.

De oplossing

Met een vlot voortraject en efficiënte technische oplossingen speelde Duo kort op de bal bij het ontwerpen en ontwikkelen van hun digitale winkel. We hebben hierbij gekozen voor het gebruiksvriendelijke Magento 2. Met wereldwijd meer dan 250.000 actieve webshops is Magento een van de meest populaire e-commerce platformen. Van alle platformen biedt het veruit de grootste flexibiliteit en mogelijkheden aan online verkopers.

De resultaten

Een knappe digitale shop die een mooie aanvulling vormt op de bestaande website van BerryAlloc. Dankzij deze digitalisering van hun fysieke verkooppunten, kon BerryAlloc ook in Corona-tijdperk hun klanten blijven adviseren en assisteren in het maken van de juiste keuze. Van het bestellen van staaltjes tot de vloeren zelf, bij de webshop van BerryAlloc kan het allemaal.

Een nieuwe vloer kiezen én bestellen ging nog nooit zo vlot.

Lees de complete case van BerryAlloc hier.

Benieuwd naar nog meer digitale uitdagingen? Bezoek onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer