Digital agency Duo & Max Mobiel: all aboard!

DUO - make it fly avatar
28/10/2020 11:40 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & Max Mobiel: all aboard!

Een modern mobiliteitsplatform in de vorm van een webtool & mobile app: dat creëerden wij voor vzw Max Mobiel. Max Mobiel zet zich dagelijks in voor het collectief vervoer van werknemers, en brengt hen van centrum Gent naar verschillende bedrijven in de omliggende haven- en industriegebieden (en natuurlijk ook weer terug ;-)).

Zo hebben wij het aangepakt:

De uitdaging

Een gebruiksvriendelijke tool voor Max Mobiel, werkgevers, werknemers én chauffeurs dat onder andere de volgende componenten moet bevatten: beheer van de georganiseerde ritten, goede rapportage en statistieken, eenvoudig en slim reserveringsproces van de ritjes, … De combinatie van deze uiteenlopende type gebruikers in eenzelfde tool was voor Duo een boeiende uitdaging die we met plezier aangingen! 

De oplossing

Aan de hand van workshops met de klant werden de wensen voor de gebruikers en Max Mobiel in kaart gebracht. Door de uiteenlopende functionaliteiten, kozen we voor een PHP-framework om flexibiliteit en vrijheid te garanderen. Zo werden de eerste wireframes door onze designers uitgetekend en voegden we mondjesmaat meer details toe tot een efficiënt en compleet geheel. 

De resultaten

Een op maat gemaakt mobiliteitsplatform in de vorm van een webtool en mobile app waar zowel Max Mobiel, de werkgever, de werknemer én de chauffeur op een handige manier mee aan de slag kunnen. Zorgeloos collectief woon-werk-vervoer regio Gent is niet langer een utopie! :-) 

Deze tool scoort niet alleen een dikke tien op de functionaliteiten voor alle gebruikers in de mobile application, maar ook op zijn uitmuntende backoffice.

Lees de complete case van MaxMobiel hier

Benieuwd naar nog meer digitale uitdagingen? Bezoek onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer