Digital agency Duo & ‘t Zwin: online meets offline

DUO - make it fly avatar
11/06/2020 15:27 in Digital Champs Cases

Digital agency Duo & ‘t Zwin: online meets offline

Wat ons betreft krijgt het Zwin Natuur Park een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid. Een prachtig vernieuwd concept, domein én gebouw dat we met plezier vertaalden naar hun website.

De uitdaging

De voorbije jaren werd hard gewerkt aan een totale vernieuwing van het Zwin Natuur Park. Naast een herinrichting van het park zelf kwam er ook een prachtig nieuw en duurzaam bezoekerscentrum, dat de bezoeker bij het binnenkomen meteen verwent met prachtige panorama’s over de Zwinvlakte.

De website van het Zwin Natuur Park stond echter in fel contrast met deze nieuwe frisse en moderne uitstraling. Hoog tijd om beiden op elkaar af te stemmen!

De oplossing

In nauw overleg met de mensen van het Zwin Natuur Park en na een bezoek aan het vernieuwde park werkten we een redesign uit voor de bestaande website. Om tot het gewenste resultaat te komen werkten we eveneens een volledige nieuwe homepage en een nieuwe basispagina uit. Deze content types bevatten enkele nieuwe features die het eenvoudiger maken voor de marketingafdeling van het Zwin Natuur Park om hun content op een mooie, duidelijke en vooral efficiënte manier in hun website te plaatsen.

Met de vernieuwde website had het Zwin Natuur Park ook meer interesse om de prestaties hiervan beter te kunnen opvolgen. Ze staken in het verleden heel wat tijd in het opmaken van manuele rapportages met data uit Google Analytics, dus hier zagen we zeker een opportuniteit om dit vlotter te laten verlopen. We zorgden ervoor dat al deze data voor hen beschikbaar werd gesteld in een overzichtelijk en up-to-date online dashboard, ter vervanging van hun vroegere manuele rapportage.

De resultaten

Een vernieuwde website die perfect aansluit bij de ervaring die je als bezoeker krijgt wanneer je een dagje het Zwin Natuur Park bezoekt. Bij het scrollen doorheen de website krijg je als bezoeker meteen zin om het park in levende lijve te ontdekken. Een geslaagde missie!

Bij het schrijven deze case krijg ik spontaan weer goesting om een bezoekje te brengen aan ‘t Zwin. Lees de volledige case hier en krijg ook goesting!

Bekijk al onze digitale uitdagingen op onze website.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer