Duo & Willy Naessens Swimming Pools

DUO - make it fly avatar
29/06/2022 18:13 in Digital Champs Cases

Duo & Willy Naessens Swimming Pools

Met ruim 60 jaar ervaring op de teller, is Willy Naessens Swimming Pools hét referentiepunt als het gaat over het bouwen en renoveren van kwalitatieve en luxueuze binnen- en buitenzwembaden. Bij deze aanstekelijke voorliefde en passie voor high-end zwembaden, hoort uiteraard een high-end digitaal platform. 

De uitdaging.
De website lag niet langer in lijn met de luxueuze en bouwkundige zwembaden die Willy Naessens Swimming Pools realiseert, en was daarmee toe aan een grondige renovatie. Veel binnenkomende (contact)aanvragen kwamen bovendien niet overeen met het beoogde doelpubliek. Hoog tijd dus, om de exclusieve uitstraling door te trekken naar het nieuwe digitale platform! 

De oplossing.
Over het CMS hebben we niet lang hoeven nadenken: we kozen het gebruiksvriendelijke Drupal 9. We brachten de gewenste high-end sfeer naar de website door een stijlvol design te ontwerpen, waarin het prachtige foto- en filmmateriaal van Willy Naessens Swimming Pools uitstekend tot zijn recht komt. De hands-on digitale workshop diende als voedzame bodem waaruit nog enkele extra concepten konden groeien die de website van nog meer meerwaarde voorzien.

De resultaten.
Een parel van een website, waarin de bezoeker wordt ondergedompeld in de wondere wereld van de kwalitatieve en bouwkundige zwembaden van Willy Naessens. Het intuïtieve en exclusieve moodboard brengt hun klanten eenvoudig een stapje dichter bij de finale afwerking van hun droomzwembad. Sinds de lancering van de website zijn de leads merkbaar kwalitatiever, en stemmen ze perfect overeen met het beoogde doelpubliek van Willy Naessens Swimming Pools. 

Lees de complete case van Willy Naessens Swimming Pools hier.

Benieuwd naar meer uitdagingen? Bekijk onze website.

0 réactions

Back to Digital Champs Cases
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer