À propos de l’événement Augmented Showroom: inzichten en inspiratie voor AR in marketing & sales

Augmented Showroom: inzichten en inspiratie voor AR in marketing & sales

Met augmented reality (AR) zorg je voor een unieke en gepersonaliseerde winkelervaring

AR vergroot jouw klantenbetrokkenheid

Dankzij AR toon je jouw product eender waar.

Gebruik AR om je showroom te optimaliseren

Augmented reality lijkt dé niet te missen technologie om je marketing- en verkoopactiviteiten te versterken. Trendrapporten, blogs en productdemo’s zijn veelbelovend. Maar is dat ook zo? En hoe dan?

Het onderzoeksproject ‘Augmented Customer Involvement’ zocht het uit voor en met Vlaamse ondernemingen en sectororganisaties waaronder FeWeb. Consumenten en medewerkers zijn bevraagd, op maat gemaakte applicaties werden in de praktijk getest, en enkele recente low-cost/code tools uitgeprobeerd.

Op donderdag1 december 2022 tonen we de eindconclusies van dit tweejarig project. Niet aan de hand van traditionele presentaties, maar in de vorm van onze eigen AR showroom. Onder het motto “try before you buy (it)”.

Met behulp van eenvoudige AR technieken ontdek je de belangrijkste aandachtspunten en tips op het vlak van strategie, technologie, content/uitvoering, evaluatie en implementatie. Je doorloopt naar eigen interesses en noden de bouwblokken die bij een AR project komen kijken.

Meer een doener? In onze showroom kan je ook met enkele AR tools aan de slag: ervaar de geteste applicaties, probeer enkele tools uit om zelf 3D en AR content te maken, of neem een kijkje bij de demostanden van lokale AR ontwikkelaars .

Kortom, creëer je eigen event en AR beleving, en bepaal zelf wat je wilt zien of proberen.

>> Schrijf je hier gratis in

Programma

12u30 – 13u30: optionele lunch
13u30: welkom en opening showroom
13u45 – 16u: doorlopende kennisdeling: showroom & netwerking

Mis dit unieke AR event niet en schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Let op: voor deelnemers die hun aanwezigheid niet minstens 7 dagen voor de start van het event annuleren, zal een no-show fee van 20€ per persoon aangerekend worden. Lukt het toch niet om te komen? Annuleer jouw inschrijving dan voor 25 november 2022 via sven.declercq@thomasmore.be. Zo vermijden we onnodige verspilling van hapjes en drankjes.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer