À propos de l’événement UI/UX design in Figma

UI/UX design in Figma

Figma is een zeer krachtige ontwerptool die helemaal binnen je browser werkt. Het is gelijkaardig aan Sketch en Adobe XD maar het maakt het voor teams makkelijker om samen software te ontwerpen met uitgebreide ontwerp-, prototyping- en codegeneratietools. En het heeft het grote voordeel dat het zowel werkt op Mac als Windows.

In het eerste gedeelte van deze opleiding gaan we samen door de Figma user interface, met zijn krachtige tools om je ontwerpen responsive te maken en componenten om een bibliotheek te bouwen van design elementen die je doorheen jouw projecten kan (her)gebruiken.

In het tweede gedeelte zullen we samen een mobiele app ontwerpen en prototypen, bestaande uit verschillende artboards, custom icons, afbeeldingen en teksten editeren, etc... om een realistisch uitziende app te maken die kan gevalideerd worden met potentiële gebruikers.

Afspraak online op 10 juni van 9.00 tot 12.30!

Voor wie?

Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende UI/UX designers die Figma willen leren gebruiken als voor doorwinterde designers die willen overschakelen van tools zoals Sketch of Adobe XD.

Docent

Jan Moons is freelance user researcher en coach. Co-founder van UXprobe, een online dienst voor het uitvoeren van remote unmoderated usability testen. Meer dan 20 jaar ervaring in het user experience domein met focus op gebruikers- / usability testen.

Praktisch

Het aantal deelnemers is beperkt tot 10 personen om online de kwaliteit en de interactiviteit van de opleiding te waarborgen.

Korting

Is je bedrijf nog geen lid van FeWeb, dan is dit het moment! Zo verdien je meteen je lidgeld geheel of gedeeltelijk terug.

Daarnaast kan je beroep doen op de KMO-Portefeuille (als je bedrijf in Vlaanderen ligt) en/of op de opleidingspremie van Cevora (als je bedrijf onder PC200 valt). Deze opleiding is een samenwerking van FeWeb en 2Mpact. (2Mpact beschikt over de KMO-portefeuille-erkenning (nr. DV.O207084) voor het organiseren van opleidingen van organisaties).

S'inscrire

La période d'inscription est terminée.

Prix

Word gratis FeWeb Fan of word FeWeb Member

Opleidingspremies

Mediarte / PC 227

FeWeb vertegenwoordigt de digitale sector in het paritair comité voor de audiovisuele media (PC 227 met als opleidingsfonds Mediarte). Alle bedrijven aangesloten bij dit PC genieten van de FeWeb Fan deelnameprijs

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer