À propos de l’événement Meetup: de zeven hoofdzonden van digital pro's tegen privacy

Meetup: de zeven hoofdzonden van digital pro's tegen privacy

De Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) is op ramkoers met de digitale sector. Niet alleen omdat de GBA plots oordeelt dat je voortaan een expliciete toestemming nodig hebt voor analytische cookies. Hun recente interpretatie van direct marketing maakt het zo goed als onmogelijk om nog aan online marketing te doen. 

Nog maar weinig boetes? Uit goede bron vernemen we dat de dossiers van bedrijven in onze sector in voorbereiding zijn. Daar willen we niet op wachten! In deze MeetUp kom je de 7 hoofdzonden te weten die de meeste websites maken tegen de privacy-regels. 

Biechten om vergeving te vragen zal je niet helpen, maar met de tips die Bart Van den Brande van Sirius Legal je aanreikt, kan je je zonden goedmaken en ze zelfs vermijden in nieuwe projecten.   

Deelnemen

Deze MeetUp gaat - hoe kan het ook anders - online door.

Past het je niet op dat moment?
Geen probleem! Schrijf je in als deelnemer en ontvang de link van de opname na de MeetUp. 

Neem gratis deel als FeWeb member
Ben je niet zeker of je bedrijf lid is van FeWeb? Check het hier
Nog geen lid? Ontdek de ledenvoordelen, word lid en neem gratis deel. Of word FeWeb Fan en geniet van een voordeeltarief.

Over de spreker

Bart van den brande.jpgBart Van den Brande is lid van de Nederlandstalige Orde van advocaten aan de Balie van Brussel sinds 2001. Bart heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in media- en reclamerecht, marktpraktijken en consumentenbescherming, intellectueel eigendomsrecht, internet en e-commerce, privacy- en databescherming, IT, software ontwikkeling en de kansspelenwetgeving. Bart werd sedert 2013 jaarlijks omwille van zijn expertise in media en entertainment recht door het internationale vaktijdschrift Global Law Experts als enige Belgische advocaat aangeduid als aanbevolen specialist in media & entertainment law.

S'inscrire

La période d'inscription est terminée.

Prix

Saviez-vous que votre société peut devenir membre à partir de 75€/an?

En devenant membre de la FeWeb, vous pouvez participer gratuitement à cet événement et bénéficier de tous les avantages de l'adhésion.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer