À propos de l’événement Grow Together

Grow Together

SiteManager, Combell, Teamleader en FeWeb slaan de handen in elkaar om de Belgische community van agencies, creatieve studio’s en marketing bureaus samen te brengen op Grow Together, het event voor digitale ondernemers met groei-goesting.

>> Waarom Grow Together?

Waar vroeger de expertise van agencies vooral op het technische lag, komt vandaag de dag meer en meer de focus te liggen op een totale dienstverlening. We zien in de markt dan ook nieuwe business modellen ontstaan waarbij agencies intens gaan samenwerken met externe partners, freelancers, of andere agencies. Het kunnen opzetten van nieuwe partnerships en productieve samenwerkingen is dan ook een must.

>> Wat is Grow Together?

Met Grow Together willen we zaakvoerders en medewerkers van agencies, grafische studios en marketingbureaus, nieuwe praktische inzichten aanreiken om hun zaak verder te doen laten groeien. Dit door middel van inhoudelijke workshops, inspirerende keynotes en interessante product demos.

"Daar waar we met de FeWeb eXperience Labs de intense uitwisseling van kennis en ervaring faciliteren voor digitale ondernemers in kleine groepen, biedt Grow Together een inhoudelijke helicopterview én breed netwerk aan," aldus Patrick Marck, directeur van FeWeb.

>> Wat staat er op het programma?

  • 9 inhoudelijke workshops over: smart content, auteursrechten, project voorbereiding & briefing, SEO expertise, web design trends, betaaloplossingen voor klanten, relatie tussen uw bureau en klant,....
  • 4 inspirerende keynotes van agency owners voor agency owners
  • pitch sessies en interessante product demo’s van tools en oplossingen om uw agency of het project van uw klant verder te digitaliseren.

>> Inschrijven met unieke korting

Grow Together vindt plaats op 24 september in Gent.
Volledig programma & tickets via www.growtogether.be
FeWeb-leden genieten van een korting tot 75%: vraag je kortingscode als FeWeb-lid aan! 

>> Waarom Grow Together?
Waar vroeger de expertise van agencies vooral op het technische lag, komt vandaag de dag meer en meer de focus te liggen op een totale dienstverlening. We zien in de markt dan ook nieuwe business modellen ontstaan waarbij agencies intens gaan samenwerken met externe partners, freelancers, of andere agencies. Het kunnen opzetten van nieuwe partnerships en productieve samenwerkingen is dan ook een must.

>> Wat is Grow Together?
Met Grow Together willen we zaakvoerders en medewerkers van agencies, grafische studios en marketingbureaus, nieuwe praktische inzichten aanreiken om hun zaak verder te doen laten groeien. Dit door middel van inhoudelijke workshops, inspirerende keynotes en interessante product demos.

"Daar waar we met de FeWeb eXperience Labs de intense uitwisseling van kennis en ervaring faciliteren voor digitale ondernemers in kleine groepen, biedt Grow Together eeninhoudelijke helicopterview én breed netwerk aan," aldus Patrick Marck, directeur van FeWeb. 

>> Wat staat er op het programma?

  • 9 inhoudelijke workshops over: smart content, auteursrechten, project voorbereiding & briefing, SEO expertise, web design trends, betaaloplossingen voor klanten, relatie tussen uw bureau en klant,....
  • 4 inspirerende keynotes van agency owners voor agency owners
  • pitch sessies en interessante product demo’s van tools en oplossingen om uw agency of het project van uw klant verder te digitaliseren.

>> Inschrijven met unieke korting
Grow Together vindt plaats op 24 september in Gent. FeWeb biedt je als lid maar liefst 75% korting aan! 
Neem nu deel aan €25 ipv €100 tot zondag 4 augustus met deze code: 75FW-07-2019 

Hopelijk tot dan!
Beste groeten,

Het FeWeb team
PS Lees je deze mail te laat om van het laagste tarief te genieten, dan kan je je in augustus nog aan €35 pp inschrijven met deze kortingcode: 65FW-08-2019  

 

Partager

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer