WebKrunch

WebKrunch

WebKrunch is uw full service bureau voor online marketing. Website of webshop, online adverteren of sterker scoren in de zoekresultaten? Onze experts zorgen voor een sluitende, succesvolle online marketingstrategie voor elke KMO.

Online marketing met WebKrunch: één stap voor op de concurrentie

Online marketing geeft zuurstof aan uw bedrijf. En dat treft. Want WebKrunch ademt online marketing. We houden alle evoluties in de sector nauwlettend in de gaten. Zodat we uw onderneming altijd de meest efficiënte online marketingstrategie bieden.

We integreren snel de nieuwste trends. Houden de vinger aan de pols op het gebied van design en optimalisatie. En passen de meest innovatieve, doeltreffende technieken toe. Kortom, we houden úw onderneming altijd een stapje voor op de concurrentie.

Ons doel? Uw klanten overtuigen

Of het nu om SEO copywriting of om online video gaat, WebKrunch heeft maar één doel voor ogen: úw klanten overtuigen. Daarom combineren we commercieel inzicht feilloos met vakmanschap in online marketing. Bovendien kijken we met een arendsoog naar uw project. En volgen we het op de voet voor u op.

U ontvangt op regelmatige tijdstippen een gedetailleerd verslag. Zodat u zelf een duidelijk overzicht houdt op onze inspanningen – én de resultaten. En aan resultaat geen gebrek. Dat merkt u aan de toename van offerteaanvragen in uw mailbox.

Online training in Antwerpen: hou zelf de touwtjes in handen

WebKrunch ontwikkelt en begeleidt niet alleen uw online marketing. We zorgen er ook voor dat u zelf de touwtjes in handen neemt. Met onze online trainingen wordt u in geen tijd een online marketing expert. En coördineert u probleemloos zelf uw digitale strategie.

Online marketing met WebKrunch uit Antwerpen? Dat is een garantie op een duurzame groei voor uw onderneming. U bent verzekerd van:

  • méér klanten: neem uw online bezoekers bij de hand en leid ze naar waar ú dat wilt: offerteaanvragen, informatieverzoeken of verkoop. Combineer SEO copywriting probleemloos met intelligent design.
  • betere leads: doeltreffend online adverteren en een betere score in de zoekresultaten betekenen écht geïnteresseerde klanten. En een stijging van uw verkoop.
  • méér online zichtbaarheid: scoor in Google, overtuig prospects via sociale media en speel uw troeven uit met efficiënte online video’s
  • minder uitgaven: neem zélf je online strategie in handen, dankzij onze doortastende trainingen voor online marketing
Website, webshop & app building
 
30%
Content & conversation marketing
 
15%
Digital strategy & campaigns
 
15%
Design, user experience & usability
 
10%
Consultancy & coaching
 
10%
Performance & conversion marketing
 
10%
Education & training
 
5%
Hosting & domain names
 
5%
Adres
Bareelstraat 27
2500 LIER
Website
https://www.webkrunch.be
Werktalen
Nederlands, Engels
Bedrijfsgrootte
Gemiddeld (5 tot 10)
Extra informatie

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten