Starring Jane zoekt Project Manager

20 september 13:56 in Jobs & Stages

Gezocht: project manager

We zijn op zoek naar een Project Manager die – wat had je gedacht? – de projecten waar we aan werken, in goede banen kan leiden. Iemand die ons team van designers, developers en strategen kan ontzorgen van praktische zaken. Want dit is nu hélemaal jouw ding.

Jouw job:

Als er iets is waar jij blij van wordt, dan is het dat alle partijen tevreden zijn aan het einde van de rit. Daar mag je helemaal jouw doel van maken door als Project Manager bij ons te komen werken. Interne medewerkers en klanten, het is soms een delicaat contact. Daarom ben jij er. Jij bent de buffer, de rots in de branding.

We hebben iemand nodig die heel duidelijk en to the point anderen kan briefen zodat iedereen mee is met wat er moet gebeuren, en wanneer. Duidelijke communicatie is één van je sterkste punten, hadden we dat al gezegd? Zowel op papier als face to face. Ook in ’t Frans en Engels. Je kan op elk moment informatie geven over planning en budget, want je bent een controlefreak. Dat is bij ons helemaal oké.

Een beetje commerciële feeling is ook belangrijk. Je kan snel behoeften van klanten ontdekken, en je kan er telkens gepast op reageren. Je weet echt wel waarover je spreekt, want je bent al jaren actief in de digitale sector. Binnen Starring Jane word jij de persoon die elk lid van ons team door en door zal kennen. Op één of andere manier vind je wel een klik met iedereen.

Dit krijg je ervoor terug:

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende, diverse en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien.

We zouden het daarentegen wel appreciëren als je af en toe met ons mee op uitstap gaat. Bijvoorbeeld gaan karten of skiën. Goed kunnen pingpongen is een pluspunt.

0 reacties

© FeWeb 2018
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten