Social Media Expert/SEA/ SEO - Expert

Julie RayƩ avatar
22/06/2022 08:29 in Jobs & Stages

Social Media Expert/SEA/ SEO - Expert

DexVille is een creatief en doelgericht digitaal agentschap met een team van 30 gepassioneerde experten. We bedenken en implementeren toekomstgerichte online marketingstrategieën die het bedrijf van onze klanten doen groeien.

Het digitale landschap is voortdurend in verandering. Aan een razendsnel tempo komen er nieuwe mogelijkheden, opportuniteiten en kansen. En wij, wij bouwen kansen. Wij verrichten strategisch denkwerk, bouwen 360° communicatie, digitaal inclusief, uit. We creëren campagnes en stellen content centraal. Wij zijn DexVille…En jij bent aan het juiste adres.

Goede SEO zorgt voor meer hits. Facebook en Instagram hebben andere captions nodig. Reels moeten onder de minuut blijven en een Tweet bevat niet langer 140 maar 280 karakters. Ben je nog mee?

Als we je nu nog niet kwijt zijn, dan ben jij misschien de Social Media Expert die we zoeken. Jij kan een creatief concept tot een haalbaar project uitwerken, want we vertrouwen jou met digitale campagnes voor onze klanten. Je denkt ze uit, creëert ze, beheert ze. Jouw expertise stelt onze klanten gerust, want de content en advertenties gaan niet onopgemerkt voorbij. Dat is geen toeval, want met haviksogen houd je alle data bij met marketingtools zoals Google Analytics en Google Search Console.

De Digital Expert / Social Media Expert werkt nauw samen met andere digitale experten om de integratie tussen de verschillende kanalen te verzekeren. Vanuit zijn/haar expertise staat de Digital Expert de Digital Account Manager bij in de communicatie met klanten.

Je takenpakket:

 • Ontwikkelen en evalueren van betalende digitale marketing campagnes en –strategieën.
 • Bedenken, implementeren en opvolgen van SEO en inbound strategieën.
 • Creatie en beheer van maandelijkse actieplannen in lijn met de digitale strategie en doelstellingen
 • Beheren van de campagne planning van A tot Z : budget, forecast (clicks, impressies, CTR, engagement, leads…) en identifcieren van KPI’s.
 • Communicatie met partners waar nodig voor content, productie en/of promotie
 • Opmaken van rapporten met analyse van de resultaten en aanbeveling voor optimalisatie in de toekomst
 • Toepassen van ‘best practices’ voor klanten campagnes op basis van de klantendoelstellingen.
 • Opvolgen van trends op vlak van online marketing om de kennis voortdurend uit te breiden en nieuwe formats toe te passen

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in het beheren van online marketing campagnes via paid,social, search, affiliate, email, display e.a., in het opzetten en beheren van creatieve campagnes, het gebruik van online marketing analyse tools en de kennis om op basis van de resultaten de strategie aan te passen.
 • Je vindt zonder probleem je weg in Google Ads en Facebook. Professionele ervaring met deze beide platformen is een absolute must!
 • Kennis van Microsoft Advertising, LinkedIn, Pinterest en TikTok zijn mooi meegenomen.
 • Kennis van het combineren van verschillende online marketing strategieën. Je hebt inzicht in de doelgroep van de klant en kan deze identificeren op verschillende digitale kanalen.
 • Ervaring in het opzetten en beheren van campagnes in beide landstalen is een sterke plus. Daarnaast heb je een goede kennis van het Engels.
 • Je bent een uitblinker in communicatie (zowel gesproken als geschreven) om complexe ideeën over te brengen en de klant te overtuigen. Je kan de meest rendabele voorstellen formuleren in functie van het budget en de behoeften van de klant.
 • Je hebt de nodige  redactionele en copywriting vaardigheden om op een consequente manier te communiceren op de verschillende digitale media, aangepast aan het merk
 • Je vindt het evenwicht tussen zelfstandig werken en in teamverband functioneren
 • Multi-Tasken is voor jou geen probleem, ook in een omgeving met strakke deadlines
 • Sterke analytische (kwantitatief en kwalitatief) vaardigheden zijn noodzakelijk. Google Analytics of Google Search Console hebben geen geheimen voor je.
 • Je kan vlot overweg met tools zoals Google Data Studio, Google Tag Manager en Office-toepassingen.
 • Je beschikt over een basis aan technisch inzicht met betrekking tot webtechnologieën (html, CSS en jQuery). Ook ervaring met grafische softwarepakketten van de Adobe Creative Cloud is een sterke plus.

Bij Dexville heb je de kans om samen met 30 enthousiaste collega’s een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze omgeving die samen met jou het verschil wil maken en verder wil groeien. Je krijgt hier de unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Mogelijkheid om hybride  te werken ( max 4 dagen home office).

Interesse? Reageer via onderstaande link.

https://dexville.be/jobs/social-media-expert-sea-seo-expert/0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten