Starring Jane zoekt PHP developer met ervaring

17 september 16:50 in Jobs & Stages

Gezocht

Een allround developer voor ons webbureau

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een centrale rolte spelen in een topteamvan een 4-tal personen. Ze werken nu al goed samen, maar ze missen nog een beetje lijm om nog wat steviger te worden. Als je van het plakkerige typebent en een vlotte babbelaar, dan moest je al aan het bellen zijn.

Profiel

Dat van die centrale rol is één ding. Niet onbelangrijk is dat je ook de juiste technische kennis hebt, en enkele jaren ervaring. We denken daarbij aan PHP, MySQL, WordPress, HTML 5, CSS 3, bootstrap, jQuery, SASS, LESS, Git, W3C,… Als deze dingen voor jou meer betekenen dan random gekozen letters en cijfers, licht ons hier dan even over in. Zie je het zitten om deze kennis te delen met je collega’s? Dan zoeken we jou!

Pluspunten

  • Kennis van Photoshop, Illustrator en aanverwanten
  • Front-end javascript frameworks zoals AngularJS, VueJS, ReactJS, EmberJS, BackboneJS
  • Kennis van Laravel
  • Je hebt reeds met andere CMS systemen gewerkt zoals Drupal, Magento,…
  • Je kan goed pingpongen

Dit krijg je terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Kan je bovendien goed cocktails maken of ons een origineel bier van de maand voorstellen, dan geniet je extra aanzien tijdens onze happy hour op vrijdag.

Dinner in 'The Jane'?

Nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant 'The Jane' van Sergio Herman in Antwerpen. Meer info: https://www.starringjane.com/allround-php-developer/. Insturen maar!

Dienstverband: Voltijds, Deeltijds

0 reacties

© FeWeb 2018
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten