Paid Advertising Specialist

New Job / Stage avatar
21/12/2021 11:43 in Jobs & Stages

Paid Advertising Specialist

Are Agency is op zoek naar talent!

Wij zorgen voor klanten voor onze klanten. Dit doen we door ons te focussen op de toegevoegde waarde voor hun onderneming om online een grotere impact te realiseren!

Ben je op zoek naar afwisseling en uitdaging in digitale marketing? Dan is dit dé job voor jou. Wij verzamelen alle digitale marketing expertise in één team, want elke opdracht die we uitvoeren heeft nood aan specifieke kennis. Daarom zijn we op zoek naar een Paid Advertising Specialist.

Jouw profiel:
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
  • Ervaring met SEA en Social advertising. Kennis van SEO is een plus.
  • Daarnaast heb je ook ervaring met het opzetten, analyseren en rapporteren van paid campagnes en het bedenken van strategieën hiervoor.
  • Om alles goed te kunnen monitoren en rapporteren, gebruik je bij voorkeur tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager, SEMrush,…
Jouw verantwoordelijkheden:

Als Paid Advertising Specialst ben jij verantwoordelijk voor de online groei van onze klanten. Je hebt strategisch inzicht en bent verantwoordelijk voor de optimale inzet van het budget om de uitdagende, maar realistische doelstellingen te behalen.

  • Het mee bedenken, uitwerken en implementeren van digitale mediastrategieën via SEA en Social advertising (seo campagnes is een plus).
  • In tools zoals Analytics vind jij zonder problemen je weg om de volgende stap te bepalen. Met jouw analytisch vermogen krijg jij zaken voor elkaar.
  • Je hebt ervaring met diverse onderwerpen binnen digitale marketing: SEO, SEA, Facebook advertising, re-targeting, Google Analytics, conversie-optimalisatie, landingspagina’s (e-mailmarketing is een plus).
  • Je begrijpt het belang van data.
  • Je neemt initiatief.

Indien je zelf bepaalde tools nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren, horen we dit graag!

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden in de eerste plaats een fijne en moderne werkomgeving, met de leukste collega’s die je maar kunt inbeelden. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk investeren we in jouw toekomst en bieden we de kans jezelf verder te ontwikkelen hoe jij dat wilt.

Stuur jouw CV én motivatiebrief naar info@are-agency.be

>> https://are-agency.be/vacature-paid-advertising-specialist/

0 reacties

Terug naar zoekresultaten
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten