PHP Back-end developer bij Esign

Developers Esign avatar
28/04/2021 19:51 in Jobs & Stages

PHP Back-end developer bij Esign

Heb je tonnen ervaring of wil je graag ervaring opdoen in het bouwen van websites, webshops en webapplicaties? Beginnen je vingers te jeuken als je denkt aan oplossingen uitwerken voor het web? Doe je dat dan nog het liefst in goed gezelschap? Esign staat garant voor veel sfeer en uitdagende projecten.

Ben jij de toekomstige bolleboos waar wij niet van wisten dat die bestond? Heb jij de klassieke eigenschappen in huis van een veelbelovende back-end developer?

  • Goede kennis PHP & MySQL
  • Ervaring met MVC frameworks (Laravel)
  • Aanspreken van diverse API's (REST, SOAP, GraphQL)
  • Verleden met HTML, CSS en Javascript

Je bent daarnaast ook niet aan je proefstuk toe als het aankomt op het versiecontrolesysteem GIT. 

Code is like humor. If you have to explain it, it's bad.

Bij Esign houden we van webshops. Ons geliefde platform is Shopify, maar we ontwikkelen maar al te graag shops in Laravel. Ben jij een developer die ervan geniet als een check-out flow compleet flawless alle controlestappen doorloopt? Of als een klant van een webshop zijn pakketje ontvangt omdat jij zorgde voor de juiste koppeling met MyParcel?

Basiskennis is een must. Maar bij Esign kan je terugvallen op een sterk en plezant team developers mét ervaring. Leer jij graag bij in je job? Top! Word jij door vrienden omschreven als iemand met een groot analytisch en probleemoplossend vermogen? Nog beter! Ga je bovendien gestructureerd te werk, en blijf je (meestal) koelbloedig, zelfs in stress-situaties?

Awel, dan zoeken wij u in feite.

Je vingers beginnen spontaan te jeuken wanneer het gaat over de programmering en onderhoud van onze webshops, websites en webapplicaties. Ook nieuwe technologieën en trends opvolgen zit deze man of dame in het bloed. Heb je ervaring met Shopify, dan is dat mooi meegenomen.

Verandering schrikt jou niet af, want in ons custom gebouwd ecommerce platform is elke webshop anders. Een specifieke module bouwen omdat de klant één uit de duizend is, is voor jou geen last maar een uitdaging. 

Wat hebben wij in de aanbieding?

Aan allen die tot hier gelezen hebben: proficiat! (Of je bent direct naar ons aanbod gescrolld, fair enough...) Wat ons betreft, klinkt dat als een perfecte match. Nu jou nog overtuigen.

  • Een voltijdse functie in een enthousiast, hecht team (4/5 is zeker ook bespreekbaar)
  • Een hele hoop extralegale voordelen waaronder: maaltijd/ecocheques, 12 ADV dagen, een bedrijfsfiets, terugbetaling ambulante kosten, high-end werkmateriaal, ...
  • Een feel-goodkantoor dat vlot bereikbaar is per wagen, openbaar vervoer, boot, jetski of (bier)fiets (niet voldoende? We bieden ook de mogelijkheid om vanuit Kortrijk te werken)
  • Lunch op ons zonovergoten terras bij goed weer
  • Een tot de verbeelding sprekend klantenbestand: Van Hool, KAA Gent, Colruyt, Manutti, Dierendonck, ...
  • Koffie in overvloed!

Spreekt ons webbureau je wel aan? Wij geven ervaren of aanstormend talent de kans om zich écht te ontwikkelen in een open en enthousiaste sfeer. Laat van je horen, en we bespreken samen de mogelijkheden.

Kom meer over ons te weten op https://www.esign.eu/nl

0 reacties

Terug naar Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten