Software Tester / Support medewerker

New Job / Stage avatar
15-10-20 09:54 in Jobs & Stages

Software Tester / Support medewerker

Bij opstartfase werk je als Software Tester(webapplicaties) zeer nauw met het development team aan de scope van de user stories en zorg je voor een goede strategie voor het testing gebeuren. Je staat in voor de verbeteringen van het bestaande testproces. Je doel daarbij is de user stories functioneel te valideren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van test cases en scenario's die als input gebruikt kunnen worden in de automatische (unit) testing. Je werkt mee aan automatiseringsprojecten op verschillende niveaus zodat het manuele (regressie) testwerk tot een minimum wordt herleid.

Eénmaal het project is opgeleverd sta je ook in voor de 1st lijn support van onze klanten. Dit zowel telefonisch als via een ticketsysteem.

Omschrijving

Als Software Tester heb je ervaring binnen Functional Testing, verschillende testmethodologieën en bij voorkeur ook automatische testing. Daarnaast ben je vertrouwd met volgende tools zoals Jira/Scrum Board, Confluence, SQL, ... Je bent werkzaam geweest in een Agile omgeving. Verder ben je communicatieve teamplayer die flexibel en open-minded is opgesteld.
Bij voorkeur een persoon met een ISTQB certificaat.

Technische vereisten
  • De test cases van de toepassingen identificeren, aanmaken, onderhouden en goedkeuren in samenwerking met de ontwikkelingsteams
  • Het testen van code en de ontwikkeling
  • Communiceren met de ontwikkelingsteams en Project Manager over hoe de kwaliteit van hun projecten evolueert
  • De documentatie identificeren en opstellen die nuttig is om de kennis van het team te beheren
  • De testscripts van de toepassingen onderhouden en valideren (automatisering van de tests)
  • First line support en helpdesk voor onze klanten van het specifieke project

>> Ontdek hier wat we je te bieden hebben

0 reacties

Terug naar Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten