Digital Marketeer (medior)

New Job / Stage avatar
15-10-20 09:43 in Jobs & Stages

Digital Marketeer (medior)

Je leeft ervoor om klanten naar een hoger digitaal niveau te tillen? Je hebt een doorgedreven passie voor de digitale wereld en marketing? Je durft jezelf zowaar een social media expert te noemen en bent verzot op alles wat Google te bieden heeft? Dan zoeken wij jou!   
Wil jij samen met  MonkeyProof  bedrijven helpen digitale voorsprong te nemen?  Solliciteer  snel  voor deze functie.     Wat mag je verwachten?

Als digital marketeer werk je aan boeiende projecten voor middelgrote tot grote bedrijven.  Samen met je enthousiaste teamleden broed je een resultaatgerichte marketingstrategie uit waarmee je de online aanwezigheid van de klant een flinke boost geeft. 

Je volgt je hard labeur op de voet op, analyseert de resultaten en spot mogelijkheden om de campagne nog beter te laten scoren. 

Je zet de klant in de spotlights! 

Je taken: 

  • Je onderzoekt de digitale prestaties van de klant en brengt die overzichtelijk in kaart. Je zet je creatieve brein aan het werk om daarop voort te bouwen tot je een (digitaal) marketingplan hebt bedacht dat werkt. 

  • Je leeft naar de marketingdoelstellingen die je hebt opgesteld. Je zet het plan om in sterke online campagnes en weet de ideale doelgroepen te bereiken via de juiste kanalen. 

  • Google Ads? Helemaal jouw ding. Je zet Google Ads-campagnes op die conversies en leads opleveren. Search, display en remarketing zijn hierbij onze hoofdpunten.  

  • Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter? Jij weet hoe je zorgt voor likes, shares, comments en echte fans. 

  • Je analyseert en optimaliseert campagnes, houdt nauwlettend in de gaten wat werkt en wat niet en stuurt bij waar nodig. Je giet de behaalde resultaten in rapporten om fier op te zijn. 

  • Je bent een krak in keyword research en weet hoe je een hoge positie in de zoekresultaten bereikt. De juiste keywords (SEO en SEA) rollen vanzelf uit je toetsenbord. 

  • Je houdt de websites en blogs van de klanten up-to-date door nieuwe content in te voeren in het CMS. Je geeft advies over optimalisatiemogelijkheden voor SEO en om meer conversies te behalen. 

>> Bekijk hier wat we je te bieden hebben

0 reacties

Terug naar Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten