.NET-developer met ervaring en liefde voor code

New Job / Stage avatar
15-10-20 09:42 in Jobs & Stages

.NET-developer met ervaring en liefde voor code

Je blaast iedereen omver met je verbluffende code? VB.NET, SQL en SSMS hebben geen geheimen voor jou? Je vingers kriebelen om legacy code te optimaliseren? Dan zoeken wij jou!

Wil jij samen met MonkeyProof bedrijven naar online succes leiden? Solliciteer snel voor deze functie.  

Wat mag je verwachten?

Als .NET-developer bij MonkeyProof kom je terecht in een vakkundig maar gezellig team van back-end developers. Onze front-end developers komen regelmatig aan je mouw trekken, en onze marketeers durven dat ook wel eens.

Het merendeel van je dagen kijk je met arendsogen naar het ERP-systeem van de grootste rijschool van het land. Je herwerkt, optimaliseert, en breidt bestaande modules uit of zet nieuwe projecten op. 

Bij die projecten ben je betrokken van begin tot einde: van strategische en functionele analyse, tot uitwerking en support na oplevering van het project.

You eat .NET for breakfast. 

Je taken: 

 • Je beheert de bestaande modules van het ERP-systeem van de klant en houdt ze zo draaiende. 
 • Naar aanleiding van een veranderende marktsituatie, nieuwe behoeftes van de klant, of een geweldig idee, zal je bestaande modules uitbreiden of herwerken. 
 • Je zet mee je schouders onder nieuwe projecten en brengt die tot een goed einde. Je ontwikkelt nieuwe modules naar de wensen van de klant en biedt support na oplevering.
 • Legacy code gespot? Dan is het jouw job die om te zetten naar code die wél thuishoort in het jaar 2020. In overleg met je team bepaal je welke delen van de code je het eerst moet moderniseren en je stelt een actieplan op. Hiervoor hou je rekening met de behoeftes die de rijschool op dat moment heeft, en je weegt de kosten en baten tegenover elkaar af.   
 • Helder communiceren. Niet alleen met collega’s, maar ook met andere toepassingen dankzij de API’s die jij feilloos beheert. 
 • Je brengt bestaande bedrijfsprocessen in kaart en weet analyses te maken en oplossingen te formuleren. 
Wat zijn jouw talenten?
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als .NET-developer en véél goesting om te groeien en bij te leren. 
 • Je bent geboren om te programmeren, software te verbeteren en te ontwikkelen. 
 • Je hebt een strategisch, analytisch en kritisch brein.
 • De volgende termen moet je niet meer googelen, want je kent ze als je broekzak: VB.NET, SQL, SSMS, Domain-driven design, Dependency injection en CQRS.
 • Ken je een (of meerdere) van deze toepassingen, dan scoor je extra punten: Vue, Entity Framework, Team Foundation Server, Windows Server 2016. 

>> Bekijk hier de wat we je te bieden hebben

0 reacties

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten