SEA Specialist

New Job / Stage avatar
12-10-20 16:58 in Jobs & Stages

SEA Specialist

Zin om aan de slag te gaan als FREELANCE SEA SPECIALIST bij een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven SEA specialiteit die Google Ads campagnes feilloos optimaliseert en beheert.

Conversal helpt klanten écht vooruit. Ze kunnen op beide oren slapen. Bij ons zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van al hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten ze online scoren met onze digitale marketing.

Onze aanpak werkt en daarom zijn wij een sterk groeiend bedrijf. Vandaag zijn we op zoek naar een freelance SEA specialist
Je komt terecht in een jong en dynamisch team, bestaande uit ongeveer 20 experts.

Als freelance SEA specialist sta je in voor het beheer en de optimalisatie van de Google Ads campagnes van onze marketing klanten. Binnen de beschikbare tijd optimaliseer je deze campagnes, je rapporteert, monitort en geeft ook suggesties mee zodat de advertenties nog beter kunnen presteren. Je zal dus enkele uren per maand voor ons werken om deze bestaande campagnes te optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor de opstart van nieuwe projecten.

Je werkt van thuis uit, maar staat wel in nauw contact met de collega’s marketing op kantoor. Je kiest je werkuren zelf, rekening houdend met de deadlines.

Belangrijk is dat je een zelfstandig statuut met BTW nummer hebt en je dus op freelance basis voor ons kan werken.

Ontdek het profiel dat we zoeken en je verantwoordelijkheden.

>> Klik hier voor meer info & om te solliciteren

0 reacties

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten