Agenda

 1. 10 jun
  academy
  Google Data Studio (NL)
  Academy_GoogleDataStudio_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn 13 plaatsen beschikbaar.

  Met Google Data Studio kan je je data van Google Analytics, Google Ads en externe bronnen blenden tot één overzichtelijk dashboard.

  Met welke metrics meet je je KPI's op basis van de customer journey? Hoe zet je die om in Data Studio en hoe koppel je je databronnen? Hoe visualiseer je deze rapporten en maak je ze toegankelijk voor anderen?

 2. 10 jun
  academy
  UI/UX design in Figma
  figma.4.jpg Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Figma is een zeer krachtige ontwerptool die helemaal binnen je browser werkt. Het is gelijkaardig aan Sketch en Adobe XD maar het maakt het voor teams makkelijker om samen software te ontwerpen met uitgebreide ontwerp-, prototyping- en codegeneratietools.

 3. 11 jun
  academy
  HR Academy: Premies & bonussen
  alotoficecreams.JPG Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

  Door de loonstop kan je buiten de normale indexaanpassingen en de normale baremaverhogingen geen loonsverhoging toekennen. Jouw medewerkers zijn je belangrijkste troef. Beloon hen daarom voor hun harde werk met een competitief loon én leuke extra’s. Denk maar aan diverse premies en/of de loonbonus.

 4. 22 jun
  meeting
  FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (Extra Large)
  LogoXL_ExtraLargeAgencies_Website_Event_Small_804x528.png Er zijn plaatsen beschikbaar.

  Deze eXperience Lab brengt de bedrijfsleiders van digital agencies en webbureau's samen van extra large-sized bedrijven (min 25 personeelsleden). Kennisuitwisseling onder digitale ondernemers staat er centraal.

 5. 28 jun
  feweb event
  FeWeb CacheUp (NL)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png

  30' videocall om helemaal mee te zijn met dé issues van onze sector en de acties van FeWeb - exclusief voor FeWeb-leden. Een ideaal moment om ook jouw vragen te stellen. 

 6. 28 jun
  feweb event
  FeWeb CacheUp (FR)
  CacheUp_Website_Event_Small_804x528.png

  Une vidéoconférence de 30 minutes pour être totalement au courant des dossiers de notre secteur et les actions de FeWeb - exclusivement pour les membres de la FeWeb. C'est aussi le moment idéal pour poser vos questions.

 7. 21 sep
  academy
  Design sprint stap-voor-stap voor facilitators: van business probleem tot gevalideerd prototype in 1 week tijd
  Gentbrugge
  design_fluo.JPG Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.

  In deze opleiding leer je aan de hand van een voorbeeld stap-voor-stap de verschillende aspecten van een design sprint. We nemen je door de 4 dagen waaruit de Design Sprint 2.0 is opgebouwd en laten je zien welke artefacten er iedere dag worden gemaakt om uiteindelijk tot een gevalideerde oplossing te komen. 

 8. 28 sep
  academy
  Advanced Email Marketing Strategies
  Gentbrugge
  letterboxes_emailmarketing.jpg Er zijn 15 plaatsen beschikbaar.

  Als je het gevoel hebt dat je de essentie van e-mailmarketing onder de knie hebt en je je e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze cursus gegeven door Tamara Gielen iets voor jou.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Sluiten