Front-end duizendpoot aka programmeur

Stefan Vermeulen avatar
05/02/2019 21:59 in Jobs & Stages

Front-end duizendpoot aka programmeur

Als (front-end) programmeur (full-time, m/v) werk je op verschillende projecten, zowel voor opbouw als onderhoud. Op kleine en eenvoudige projecten werk je als enige programmeur. Op grote en complexe projecten maak je deel uit van een team, waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.

Voor deze functie zoeken we een leergierige (junior) programmeur. Je bent in staat om kritische vragen te stellen en functionele wensen te vertalen naar een technische oplossing, die je ook nog eens zorgvuldig documenteert. Je bent klantgericht en gewend aan een directe communicatievorm. Werken op basis van agile methodes schrikt jou niet af. Je hebt een relevante opleiding afgerond.

Je ontwikkelt zowel voor desktop als voor mobiel en hebt (tenminste) kennis over en ervaring met HTML, CSS, Javascript en PHP. Ervaring met Lightspeed, Shopware of Woocommerce is een bijkomend voordeel. Gevoel voor ontwerp of eventuele ontwerpvaardigheden zijn een tweede bijkomend voordeel, evenals ervaring met usability. Je begrijpt het belang van versiebeheer. Wij werken verder intensief met instrumenten zoals Jira en GitHub.

ONS AANBOD

EMAKERS is een klein full-service e-commerce agentschap in der regio Kortrijk. Wij zijn begin 2016 gestart en op zoek naar talent met een positieve attitude, strategisch denkvermogen en pragmatische aanpak. Je bent in staat om je expertise naar bruikbaar advies te vertalen voor onze klanten en vindt het niet erg om met je voeten in de modder te staan.

Wanneer je kiest voor EMAKERS, dan kies je voor een klein team geleid door twee ervaren ondernemers die de tijd nemen voor individuele coaching. Er is verder veel ruimte voor (interne) opleiding en netwerkmomenten om je carriere verder vorm te geven.

INTERESSE?

We nodigen je graag uit je CV samen met een (superkorte) motivatie rechtstreeks te sturen naar onze zaakvoerder (stefan@emakers.be) of via het formulier op onze site:

https://www.emakers.be/nl/over-ons/vacatures/front-end-programmeur/

We proberen telkens binnen 5 werkdagen op je sollicitatie te reageren. Wanneer we na een eerste gesprek 'overtuigd' zijn van jouw toegevoegde waarde voor onze klanten, dan zal de selectieprocedure verder bestaan uit een assessment en gesprek met een tweede teamlid.

0 réactions

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer