Smart Government Consultant @ Uitgeverij Vanden Broele

10/01/2019 12:33 in Jobs & Stages

Smart Government Consultant @ Uitgeverij Vanden Broele

Je bent de missing sales link tussen onze dierbare partners & collega’s: als commerciële schakel weet je als geen ander hoe onze baanbrekende digitale oplossingen lokale overheden slimmer, efficiënter en klantgerichter maken.

Uitgeverij Vanden Broele
Ceci n’est pas un éditeur. We breken namelijk al jaren uit het vakje van het traditionele uitgeven. Zo komt 75 procent van onze omzet uit digitale oplossingen zoals software en online kennisportalen op maat van lokale overheden en organisaties. Onze missie? Embedding knowledge to let grow: als innovatieve en betrouwbare kennispartner willen we lokale overheden en organisaties duurzaam laten groeien.
We geven graag een voorbeeldje: met ons handig digitaal loket https://www.egovflow.be/ kunnen maar liefst 3 229 965 burgers attesten en aktes opvragen vanuit hun luie zetel.


Stel je voor!
Je bent onderweg naar de wekelijkse salesmeeting. Je gedachten dwalen af: weer een nieuwe partner erbij sinds gisteren! Wat doet het toch deugd om lokale overheden vooruit te helpen met technologie. Ringgg. Je krijgt je eerste telefoon: een van onze trouwe partners die vraagt of je een presentatie kan geven over de nieuwe softwareoplossing waar je het laatst met hem over had. Natuurlijk, first thing in the morning! Aangekomen op kantoor. Eerst tijd voor koffie. Met je mok in de hand open je snel je Outlook: je verzendt een meeting request naar de partner die net belde en plant twee bezoeken bij prospecten in.

Wij dromen van…
Een geboren relatiebouwer die als een Sherlock de noden van (potentiële) partners detecteert en geknipte oplossingen adviseert. Een digital integrator die software en tools snel in de vingers heeft. Een overtuiger pur sang: iemand die bij wijze van spreken sneeuw zou kunnen verkopen aan Eskimo’s en daardoor vroeger altijd dat puntje extra kreeg op een mondeling examen.

Jouw knowhow
Je hebt je sporen verdiend in consultative selling, je hebt affiniteit met (lokale overheden) en je kent de digitale wereld als je broekzak.

Take ownership. Have an impact. Grow with us.
#weown Jij staat aan het roer van je eigen job: werk je het liefst van thuis uit of zit je liever gezellig tussen collega’s in een van onze kantoren? It’s up to you.
#werise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.
#weshare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?
#weinnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.
#weenjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.


En daarbovenop…
...kom je terecht in een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

Wil je eerst nog meer weten over ons?
Maak kennis met Bruno, je toekomstige collega

  • bruno.vanderelst@vandenbroele.be
  • +32 496 500 729
View large version of this image

Here you can download the document attached to this message.

0 réactions

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer