Systems & Support Engineer @ Vanden Broele Group

10/01/2019 09:23 in Jobs & Stages

Systems & Support Engineer @ Vanden Broele Group

Je neemt samen met je collega’s de lead in de ontwikkeling van it-systemen en it-tools die onze innovatieve organisatie vooruithelpen.

Vanden Broele Group
Wij zijn een enthousiaste groep van vier bedrijven met communicatie en informatie als rode draad. Zo hebben we een uitgeverij, softwarebedrijf, behavioral design agency en een grafische groep.


Stel je voor!
Je bent onderweg naar je werk… Je gedachten dwalen af naar je laatste meeting waarbij je team een voorstel heeft gelanceerd om een tool uit te rollen binnen de groep. Je hebt al zin om aan je projectplan te beginnen. Straks ook het dossier voor de wijziging van telefooncentrale voorbereiden, de aankoop van een reeks nieuwe pc’s en een briefing aan het management.
Aangekomen op kantoor… Eerst tijd voor een koffie en een korte planningsmeeting. Alles loopt gelukkig goed met de net vernieuwde servers. Het is deze voormiddag jouw beurt om de supportrol op te nemen. Je opent Top Desk en behandelt de meest dringende tickets. Ondertussen denk je na over hoe je steeds terugkerende – saaie- administratieve taken kan vermijden: automatisatie, daar wil je op inzetten! Je zet dit punt op de agenda van je teamoverleg en volgt de status van de openstaande punten op. Let’s to this!


Wij dromen van…
Een enthousiaste collega met talenten in plannen, organiseren, communiceren en de lead nemen. Iemand die samen met je collega’s een visie op de werking van het team kan ontwikkelen, zeer hands-on acties kan uitwerken en resultaten behalen. Met jouw IT-kennis en drive ben je het spreekwoordelijke vierde wiel aan de wagen en vorm je een aanspreekpunt voor het management van de verschillende entiteiten.


Jouw know-how
Je kent besturingssystemen Windows & Mac, netwerken en Office 365. Je hebt affiniteit met virtualisatie en automatisatietools.

Take ownership. Have an impact. Grow with us.

#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je werk.

#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Dit kan met een eigen opleidingsbudget, deelname aan congressen, onze interne eat & learns, etc.

#WeShare We delen dezelfde ziel en omarmen de expertise van collega’s en partners. Teamwork is cruciaal, bij ons is 1+1=11.

#WeInnovate We dagen je uit om te zoeken naar creatieve oplossingen voor alledaagse problemen. Je blijft zo je tijd ver vooruit.

#WeEnjoy Een evenwichtige work-life balance creëren we door onze glijtijden, de optie op thuiswerk, 20+12 vakantiedagen en weinig kans op file naar het werk.

En daarbovenop

… krijg je een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen en tankkaart, en leuke extralegale voordelen zoals een hardwarebudget, gsm-abonnement en een groepsverzekering. Bovendien kun je bij ons je strijk laten doen.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme. Solliciteer via onze jobsite:

https://jobs.vandenbroele.be/o/systems-support-engineer

Wil je eerst nog meer weten over ons?

Maak kennis met Bram, onze general manager.

  • +32 477 63 38 69

Of met Jens, een collega uit je toekomstige team.

  • +32 472 868 320
View large version of this image

Here you can download the document attached to this message.

0 réactions

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer